speltips_skribent

Speltips Akhisar Belediyespor – Sevilla 8/11: En viss överdrift från spelbolagen?

6-0 senast förvisso, men Sevilla är långt ifrån samma gäng på bortaplan, som de är på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Twitter Facebook

Sevilla har varit helt outstanding i Europa-spelet, från och med den andra kvalrundan, fram tills idag. Spanjorerna har alltså bara noterats för ett poängtapp, resterande möten har resulterat i en seger. Med andra ord så är åtta segrar, samt en förlust ett faktum säsongen 18/19.

Sevilla infinner sig i topp av tabellen, tack vare bättre målskillnad än både Krasnodar och Standard Liege, och trots förlusten mot Krasnodar i Ryssland, så talar det mesta för att spanjorerna tar sig vidare relativt enkelt från den här gruppen. Och det kommer de att göra tack vare sitt fina spel på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Sevilla har efter två spelade matcher på hemmaplan givetvis två segrar på kontot, men det är inte direkt det faktum att de vunnit två matcher som sticker ut, utan det är snarare sättet de har vunnit på. De besegrade Standard Liege med hela 5-1, samtidigt som de slog den turkiska klubben med sanslösa 6-0. Klasskillnad? Helt klart.

Dock, så är Sevilla som bekant två olika gäng när det kommer till hemma- samt bortaplan. Ni som följt Sevilla i La Liga under de senaste åren är högst troligt bekanta med det faktum. Sevilla vann bara totalt 12 matcher på bortaplan under säsongerna 16/17 & 17/18. Ytterligare en bekräftelse på det var just Sevillas insats mot Krasnodar i Ryssland, de föll som bekant med 2-1 i den matchen.

Det blir ingen ny storseger

Akhisar Belediyespor har förvisso noterats för tre raka förluster i Europa League, men bortsett från storförlusten mot Sevilla senast, så har de trots allt lyckats stå emot bra i de andra matcherna. Två uddamålsförluster är ett faktum, och då var man dessutom väldigt nära på att sno åt sig ett poäng ifrån mötet mot Standard Liege i Belgien.

I den inhemska ligan har Akhisar gått oerhört trögt, tabellpositionen (16) talar sitt tydliga språk, men faktum är att laget bara noterats för ett nederlag på hemmaplan. Resterande sex möten har resulterat i 9 poäng, samt bara tre baklängesmål.

Därför tror vi Akhisar kan lyckas hålla nere siffrorna på torsdag, de släppte trots allt bara in ett mål mot Krasnodar här i Turkiet. Därför kommer vi att plusspela Akhisar på asianmarknaden!

Akhisar Belediyespor (+2,0 asian handicap) testas till godkända 1,72 x insatsen hos Betsson!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I RISKFRITT SPEL!

Testa Expekt – få 500% upp till 500 kr

En 500-procentig välkomstbonus, upp till 500 kr! Det får nya kunder hos svenska Expekt.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (+2,0 asian handicap)
Odds: 1,72
Bolag: Betsson (1000 kr riskfritt)
Spelstopp: 18:55
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming