speltips_skribent

Speltips Juventus – Inter Milan 7/12: Tungviktsmöte!

Serie A bjuder till på en fredag, härligt! Inter reser västerut för spel mot ett överlägset Juventus – hur fördelas poängen? Vi har svaret!

Twitter Facebook

Inter är ute efter att orsaka Juventus första förlust i ligaspelet för den här säsongen! Dock, så är det som bekant inte allt för mycket som talar för att de lyckas med bedriften, Juventus är överlägsna i år, och infinner sig alltså åtta poäng före närmsta motståndare efter 14 spelade omgångar.

Trots detta, så andas fredagens möte spänning! Så är det alltid när storklubbarna drabbar samman, och även fastän Juventus dragit ifrån, så finns de fortsatt mycket att hämta ifrån dessa möten. Och förhoppningsvis blir fredagens möte ett sådant också.

Precis som vi nämner så är Juventus överlägsna i år, laget har alltså gått segrande ur 13 av sina 14 inledande fighter. Målskillnaden? 31-8(!). Det är sanslösa siffror ifall ni frågar oss, och nu när man dessutom har Ronaldo längst upp i banan, så har vi väldigt svårt att se att avståndet ska krympa, ner till resterande motståndare.

Därför är årets säsong endast ett slag om en andraplats för resterande klubbar, likaså för Inter som alltså infinner sig på en tredje plats, tre poäng bakom Napoli. Finns det då någonting som talar för Inter på fredag? Egentligen inte, laget har inlett säsongen bra men är inte alls på samma nivå som Juventus. De har dessutom noterats för ett poängtapp, i fyra av sina fem senaste matcher – mot Barcelona, Atalanta, Tottenham och senast Roma. Det är förvisso bra motstånd, men Juventus tillhör som bekant den absoluta toppen, och därför har vi svårt att se att Inter ska kunna hota dem.

De räcker inte till

Som så många gånger när Juventus ställs mot topplagen i Serie A, så håller man givetvis en extra tumme för att den gamla damen ska fällas. Det beror trots allt på att man vill se en jämnare liga, som inte enbart handlar om vilket lag som slutar på en andraplats. Men man blir allt som oftast besviken, vilket man alltså även blivit – vid ett flertal tillfällen – den här säsongen!

Juventus har hunnit med att besegra Lazio med 2-0, Napoli med 3-1, Milan med 2-0 och senast Fiorentina med 3-0 på bortaplan(!), alltså ett insläppt mål på fyra matcher mot topplagen. Det är sanslösa siffror, som alltså bara bekräftar en sak – Juventus överlägsenhet.

Hade fredagens möte istället gått av stapeln på San Siro, så hade det givetvis funnits fler anledningar till att tro på Inter, men i detta fallet är vi alltså övertygade om att Juventus vinner. Ronaldo jagar som bekant alltid nya mål, och han är alltid extra motiverad när storklubbarna kommer på besök. Det är ytterligare ett vapen Juventus har säsongen 18/19.

Vi testar därför en slant på Juventus (-1 asian handicap) till finfina 1,98 x insatsen hos spelbolaget 888sport!

 RYGGA TRIPPELN HOS 888SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

Gå med Interwetten – hämta 1000 kr i bonus

Har du ännu inte ett konto hos Interwetten? Då väntar en 100-procentig välkomstbonus på dig.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,98
Bolag: 888sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming