speltips_skribent

Speltips GAIS – Örgryte 12/6: Två positiva trender!

GAIS har noterats för sju poäng på de tre senaste omgångarna i Superettan – och är ute efter tre nya pinnar på tisdagen när ligafyran Örgryte kommer på besök.

Twitter Facebook

Det har riktats mycket kritik åt GAIS i inledningen på säsongen, vilket inte är så konstigt med tanke på hur mycket laget lovordats inför säsongen 2018. Efter en stark öppning och två raka segrar, så gick GAIS alltså segerlösa i sex raka omgångar – innan en seger kunde noteras. Den kom i omgång nio, och i mötet mot Öster. Och sedan dess har spelet sett betydligt bättre ut i GAIS, och man plockade ytterligare en seger i omgången efter, för att senast få med sig ett oavgjort resultat på bortaplan mot Landskrona.

Helt okej form med andra ord, och vi har en känsla av att GAIS möjligtvis kan få upp farten framöver. Självförtroendet är tillbaka, och man kan via en seger på tisdagen infinna sig på en delad sjätte plats, vilket onekligen är en ordentlig morot!

Dock höjs svårighetsgraden för GAIS del på tisdagen, när Örgryte kommer på besök. Det är ett lag som tagit Superettan med storm den här säsongen. Laget hade stora problem under fjolårets säsong, och var som bekant tvungna till att kvala sig kvar i den näst högsta serien.

Idag infinner de sig på en fin fjärde plats i tabellen, men klättrar upp tillbaka på en andra plats via en seger. Det är med andra ord tre oerhört viktiga poäng som står på spel här. Och i våra ögon lutar lite åt en hemmaseger. Hemmaplansfördelen, samt det faktum att GAIS vaknat till liv är två tunga faktorer, som vi tar med i beräkningarna när vi gräver fram vårt speltips.

Asianmarknaden synas

Givetvis så sticker Örgrytes resultat ut i Superettan efter elva spelade omgångar. Men vi är samtidigt starkt övertygade om att man inte kommer att tillhöra top 4, när vi sammanfattar säsongen 2018. Falkenberg, Eskilstuna, Helsingborg och Halmstad har en bättre grund i våra ögon. Och det tror vi blir mer tydligt ju längre in i säsongen vi kommer.

Vi påstår inte att det kommer att svänga direkt, men i det långa loppet så tror vi inte Örgryte håller hela vägen. De va trots allt oerhört nära på att åka ur Superettan i fjol. Och trots alla nya nyförvärv, så är det inte direkt några klasspelare som hittat hit.

Och med tanke på att Örgryte endast lyckats vinna tre av sex möten på resande fot, så är vi högst övertygade om att GAIS kan ställa till med problem för Örgryte. Bortalaget har dessutom endast noterats för en seger på de fyra senaste omgångarna.

Vi testar därför en slant på GAIS (+0,25 asian handicap) till godkända 1,70 x insatsen hos spelbolaget Malina Sports.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS MALINA SPORTS – FÅ 2100 KR I BONUS!

Monsterkampanj: Få hem VM-bollen på posten!

Sätt in 500 SEK hos speljätten ComeOn, och få 1500 att spela för + VM-bollen hem på posten!
Gå med ComeOn här.

Speltips:

Speltips: 1 (+0,25 asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: Malina Sports (2100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå