speltips_skribent

Speltips Egypten – Uruguay 15/6: Vi har identifierat en vinnare!

Egypten och Uruguay gör upp redan vid 14:00 på fredagen – och här tror vi att Uruguay är betydligt starkare än sin motståndare!

Twitter Facebook

Det är ingen direkt hemlighet att Salah är mannen i fokus i nuläget – åtminstone när det kommer till mötet mellan Egypten och Uruguay på fredag. Han har återvänt till att träna med laget igen, men är ännu inte helt återställd – och vi vet inte ännu riktigt säkert huruvida han kommer att delta i matchen eller inte. Det mesta talar dock för att han kommer att spela, och det är givetvis med en del smärtstillande i blodet, han kommer att göra detta.

Salah är givetvis den helt avgörande faktorn för huruvida det kommer att gå för Egyptens del, åtminstone i offensiv väg. Dock så har Egypten fortsatt en fin möjlighet till att ta sig vidare från detta gruppspelet, med tanke på att ett formsvagt Ryssland samt ett betydligt svagare Saudiarabien infinner sig samma grupp.

Det vore därför inte helt förödande att förlora öppningsmatchen för Egyptens del. Men givetvis kommer man fortsatt att göra allt för besegra Uruguay. Men vi är inne på att man till stor del kommer att fokusera på defensiven i den här matchen. Åtminstone så länge det står 0-0.

Uruguays anfallsuppsättning behöver inte direkt någon presentation, utan den är kanske till och med VM:s bästa. Suarez och Cavani tillhör onekligen skaran; de allra bästa anfallarna i fotbollsvärlden, och det är ett ordentligt vapen Uruguay har att använda här. Uruguays mittbackspar spelar samtidigt ihop i Atletico Madrid, och vi syftar givetvis på Godin och Gimenez. De flesta är säkerligen bekanta med Atleticos defensiv, och vi hade därför inte varit allt för överraskade ifall det ser lika stabilt ut på fredagen.

Uruguay vinner!

Bevisligen så kryllar Uruguays landslag av världsspelare, och man kommer möjligtvis inte att hota om en guldmedalj, men att man tar sig vidare till en kvartsfinal är absolut inte uteslutet. Så bra är detta landslaget i våra ögon – och därför bör de besegra Egypten på fredag.

Vi förväntar oss att se en ordentlig press från Uruguays sida i det här mötet. Egypten riskerar onekligen att falla tillbaka för långt ner i banan, och det öppnar onekligen upp för Uruguays offensiv. Det är en ordentlig spets man har där framme – två världsklasspelare som i princip gör mål på alla sätt och vis.

Man ska samtidigt inte glömma bort Uruguays defensiv, precis som vi tidigare lyfte fram. Det tror vi blir Egyptens stora utmaning, att borra sig igenom Godin och Gimenez blir absolut inte lätt. Och därför väljer vi att syna 1X2-marknaden!

Oddset på Uruguay är tillräckligt bra för att testas! Den raka tvåan betalar godkända 1,64 x insatsen hos spelbolaget BetHard! Fungerar alldeles utmärkt i en dubbel.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Gå med Paf – få 100 kr helt omsättningsfritt

Det helsvenska spelbolaget Paf erbjuder spel på odds, casino och poker. Vid en första insättning får nya kunder 100 SEK helt gratis – utan omsättningskrav.
Gå med Paf här!

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,64
Bolag: BetHard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll