speltips_skribent

Speltips 27/1 PSG – Montpellier: Inget målkalas?

Montpellier har släppt in blott 15 mål i Ligue 1 under hela säsongens gång, och ska kunna stå emot PSG relativt bra – även på Parc des Princes.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

PSG är rejält försvagade inför hemmamötet mot Montpellier, men inte ska väl det stoppa stjärnbygget från att noteras för en trepoängare under lördagen? Neymar och Mbappe kommer inte att finnas med från start i det här mötet, och givetvis utgör de en stor del av PSG:s offensiv, där främst mycket av kreativiteten försvinner.

Vi är därför inte övertygade om att PSG bjuder oss på en storseger under lördagen. De har förvisso ett målsnitt som nästintill landar på sjuka 4,00, här på Parc des Princes, men utan Mbappe och Neymar – mot ett defensivt starkt Montpellier – kommer det högst troligt inte att bli lika enkelt.

Montpellier infinner sig på en sjunde plats i tabellen, med 31 poäng på kontot – 25 poäng bakom PSG. Det tyder givetvis på en ordentlig klasskillnad, men Montpellier har stått upp bra mot topplagen tidigare under säsongen, och vi är därför övertygade om att man kan göra det på lördagen också.

Faktum är att Montpellier är det laget i ligan som släppt in minst mål – mer exakt 15 stycken. För att få en uppfattning om hur lite mål det egentligen är, kan vi jämföra siffran med PSG:s 17, och Lyons 22. Montpellier har dessutom redan tidigare under säsongen, hunnit med att hålla nollan mot just PSG och Lyon. Men även mot Monaco. Det bekräftar onekligen Montpelliers styrka i försvarsspelet.

Underspelet intressant

Enligt rapporter från Frankrike kommer vi att få bevittna följande PSG-elva; Areola (GK) Meunier (RB), Silva (CB), Kimpembe (CB), Yuri Berchiche (LB) Verratti (CM), Rabiot (CM), Lo Celso (CM) Di Maria (RF), Cavani (CF), Draxler (LF). Dani Alves saknas på grund av det röda kortet han ådrog sig i matchen mot Lyon senast.

Nu är fallet sådant att PSG – trots allt – kommer närmst från en förlust mot Lyon, och man lär per automatik därför vara extra fokuserade inför lördagens uppgift. Och kommer i sin tur, med största sannolikhet att besegra Montpellier här på hemmaplan. Men med tanke på att både Neymar och Mbappe missar mötet, så är vi inne på att Montpellier lyckas stå emot relativt bra här.

Montpellier har enbart vid två tillfällen släppt in mer än ett mål i en match den här säsongen. Det är löjligt bra siffror, och därför väljer vi att syna underspelet här.

Under 3,5 mål i matchen känns riktigt bra på förhand, då PSG trots allt har råd att vinna med 3-0. Vi tror inte på en större seger än så, och Montpellier lär enbart fokusera på försvarsspelet här, vilket innebär att de högst troligt inte lyckas hamna i målprotokollet. Underspelet betalar godkända 1,78 x insatsen – och BetHard är platsen!

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!  

2000kr i free bet hos Spinn Palace Sports

Spinn Palace Sports – systersajt till Betway – bjuder nya kunder på 2000kr i free bet. På marknaden sedan 2017, är Spinn Palace Sports en nytänkande Sportsbook!
Gå med Spinn Palace Sports här.

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål i matchen
Odds: 1,78
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll