speltips_skribent

Speltips 27/1 Bristol City – QPR: Återvänder till vinnarspåret?

Speltips och odds tips inför lördagens fight mellan Bristol City och QPR hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Bristol Citys framgångssaga i den engelska ligacupen har lett till att man nu tappat poäng i fyra raka matcher i ligaspelet – varav tre av dem har varit förluster. Bredden räcker onekligen inte till för spel mot både Manchester United och Manchester City, parallellt med spel i ligaspelet. Konsekvensen är en sliten trupp, och på så vis blir det givetvis betydligt svårare att behålla en fin plats i Championship.

Nu är fallet dock sådant att Bristol City i allra högsta grad fortsatt är med och slåss om en kvalplats till Premier League nästa säsong. Man befinner sig på en femte plats i tabellen, tre poäng före Fulham – som placerar sig precis utanför kvalplatserna. Därför är tre poäng ett måste i mötet mot QPR på lördag.

Bristol City bjuds åtminstone på ett någorlunda generöst motstånd, i QPR. London-laget infinner sig på en 16:e plats i tabellen, 15 poäng bakom just Bristol City. Det säger en del om hur de båda lagen presterat under säsongens gång.

Spel på bortaplan är samtidigt inget som fungerat för QPR:s del, då de enbart lyckats vinna två av fjorton matcher på resande fot. Inför den senaste omgången var man dock uppe i två raka segrar i ligaspelet, men föll – trots detta – med hela 3-0 mot Middlesbrough på hemmaplan.

Speltips från 1×2-marknaden

Bristol Citys resa i den engelska ligacupen tog slut i samband med att man förlorade mot Manchester City med det sammanlagda resultat 5-3. Man är för den delen heller inte kvar och spelar i FA-Cupen, då man åkte ut mot Watford med resultatet 3-0. Det innebär att Bristol nu enbart kan fokusera på ligaspelet, och se till så att man åtminstone, minst löser en kvalplats till Premier League nästa säsong.

Hemmalaget har enbart en spelare på skadelistan, första målvakten Frank Fielding, som missar spel i cirka tre veckor på grund av en skada han ådrog sig i den senaste ligaomgången. Dock får hemmapubliken glädjas av det faktum att man fått in en ny lirare från Saint Etienne, anfallaren Lois Diony. Enligt rapporter från England kommer fransmannen att kliva in direkt i startelvan här.

Bristol kan därför – bortsett från keepern – ställa upp med sitt allra starkaste lag under lördagen. Därför tror vi inte det är något snack om saken – och att Bristol City löser en efterlängtad trepoängare.

Oddset på 1×2-marknaden är tillräckligt intressant för att testas! Den raka ettan betalar fina 1,85 x insatsen, och klickas in hos spelbolaget 888sport! Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos 888sport – få 1000kr i bonus!

Coolbet ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Magiskt utbud, höga odds och en användarvänlig layout. Det får du hos Coolbet!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,85
Bolag: 888sport (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll