speltips_skribent

Speltips 15/2 Real Sociedad – Salzburg: Odds tips till 1,68x!

Vi plockar fram ett stensäkert odds tips från målmarknaden, när Real Sociedad och Salzburg drabbar samman i norra Spanien.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Real Sociedad har dessvärre – sett till fjolårets säsong – varit ett stort misslyckande i år. De blev inför säsongen 17/18 av med två ordinarie defensiva spelare, i Martinez (Athletic Bilbao) och Yuri Berchiche (PSG). Carlos Vela lämnade dessutom klubben efter fem, sex år i klubben, men inte trodde man det skulle påverka laget så pass negativt som det gjort.

Den sistnämnda har man dock lyckats ersätta bra, och offensiven har onekligen fungerat bra. Defensiven är dock Real Sociedads stora problem i år, och vi kan konstatera att laget släppt in 45(!) mål, enbart i ligaspelet. Det är en nästintill löjligt hög siffra, och det är enbart två lag i serien som är sämre, Las Palmas och Deportivo La Coruna – båda placerar sig under nedflyttningsstrecket i nuläget.

En annan intressant notis är det faktum att enbart tre lag gjort fler mål än just Real Sociedad, Barcelona, Valencia och Real Madrid. Det är minst sagt en mycket intressant målskillnad. Det svänger onekligen fram och tillbaka när Real Sociedad entrar en fotbollsplan. Man kommer närmst från en 5-2-förlust mot Real Madrid i ligaspelet, i matchen innan det besegrade man Deportivo med 5-0, och ser vi tillbaka ytterligare en omgång, så hittar vi en 4-2-förlust mot Villarreal. Ja, ni förstår.

Salzburg toppar samtidigt den österrikiska ligan, och högst troligt kommer man också att plocka sitt femte raka ligaguld. I gruppspelet i Europa League hamnade man före samtliga motståndare, Vitoria Guimaraes, Konyaspor och Marseille. Man hamnade dessutom fyra poäng före andraplacerade Marseille, vilket onekligen är ett styrkebesked med tanke på att Marseille varit riktigt bra i år.

Målchanser åt båda håll?

Real Sociedad har ett flertal defensiva problem att handskas med, och har gjort detta under hela säsongen 17/18. På torsdagen kommer samtidigt ett offensivt starkt Salzburg på besök, och vi är därför inne på att det kan svänga rejält i det här mötet.

Vi utgår från att Real Sociedad sätter sin prägel på den här fighten. Salzburg lär kunna utnyttja de hål i Sociedads försvarsspel, åtminstone vid något tillfälle. Real Sociedad snittar samtidigt fler än två mål/match här på Estadio Anoeta – och därför väljer vi att tittar närmre på målmarknaden i det här mötet.

Och mer exakt lyfter vi fram ett odds tips från BLGM-marknaden. Vi är helt övertygade om att både Sociedad och Salzburg hamnar i målprotokollet under torsdagen. Real Sociedad har trots allt enbart lyckats hålla nollan i 4 av 23 matcher i La Liga. Det bör räcka till för att bli övertygad om ytterligare ett baklängesmål för Sociedads del.

BLGM – Ja, synas till godkända 1,68 x insatsen – hos spelbolaget ComeOn!

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos ComeOn – få 3000 kr i bonus!  

Förhöjd oddsbonus hos BetHard – 1250 kr!

Spelbolaget BetHard ger dig ytterligare 250 kr, vid en insättning av 1000 kr. Sätt in 1000 kr, spela för 2250 kr!
Gå med BetHard här.

Odds tips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,68
Bolag: ComeOn (3000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll