speltips_skribent

Speltips 15/2 Ludogorets Razgrad – AC Milan: Befogad favorit!

AC Milan reser till Bulgarien för spel mot Ludogorets Razgrad, där seriespelet haft uppehåll sedan i december månad. Påverkar det utfallet i det här mötet?

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Ludogorets Razgrad, som till vardags spelar i den bulgariska ligan, har haft ett uppehåll från ligaspelet i mer än två månader nu. Man placerar sig förvisso först tabellen, men man måste även ta till hänsyn att det skiljer ett par nivåer mellan Bulgarien, och i detta fallet Italien, och Serie A.

Ludogorets slutade på en andra plats i Grupp C i Europa League, före Hoffenheim och Basaksehir – ett otroligt fint resultat sett till på pappret. Dock är det värt att lyfta fram det faktum att Hoffenheim varit ett stort misslyckande i år, som enbart noterades för en trepoängare i gruppspelet.

Ludogorets gjorde som sagt jobbet, och tog sig i sin tur vidare till ett dubbelmöte mot Milan. Väl här framme tror vi resan tar slut. Den bulgariska klubben är inte direkt ett mediokert gäng. Absolut inte, men det faktum att man inte spelat en tävlingsmatch på över två månader, väger onekligen tungt här.

AC Milan, med Gattuso vid rodret, har samtidigt kommit igång under de senaste veckorna. De har vunnit fyra av sina fem senaste ligamatcher, och kommer dessutom närmst från en 4-0-seger över SPAL på bortaplan. I Europa League-gruppspelet gjorde man onekligen jobbet, då man säkrade en plats i slutspelet redan efter femte omgången.

Fint spelvärde på bortalaget

AC Milan har ett tufft spelschema framför sig i ligaspelet, då Sampdoria, Roma och Inter står för motståndet i de tre nästkommande omgångarna. Vi utgår därför från att Gattuso vill få med sig ett bra resultat till den avgörande matchen på hemmaplan, och väl där framme, spela på resultatet – eller åtminstone ha råd till att kunna rotera en aning.

Milan lär högst troligt prioritera Europa Leauge-äventyret högt. Det kan trots allt leda till spel i Champions League nästa säsong. Så länge man åtminstone är med och slåss ett guld, så lär man gå för det. Det är trots allt mycket pengar som investerats i Milan-bygget, och det vore därför förödande att nöja sig med ett urtåg ur Europa League, redan i första fasen av slutspelet.

Vi väljer därför bortalagets sida i den här kampen. De har onekligen sett betydligt slagkraftigare ut under de senaste veckorna (noll förluster på de åtta senaste matcherna), och har dessutom ett ljust skadeläge i truppen. Därför synar vi ett tecken från 1×2-marknaden.

AC Milan klickas in till fina 2,11 x degen! Oddset hittar ni hos Coolbet.

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000 kr i bonus!

Nyetablerad Sportsbook ger 1000 kr i välkomstbonus!

Snygg layout, stort utbud och höga odds – 888sport bjuder alla nya kunder på 1000 kr i välkomstbonus!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,11
Bolag: Coolbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll