speltips_skribent

Speltips 15/2 Napoli – Leipzig: Vi synar ett 1X2-tecken

Napoli har kommunicerat ut att ligaspelet är deras främsta fokus den här säsongen, men inte kommer de att ge upp Europa League så enkelt?

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Napoli befinner sig i en fantastisk period med åtta raka segrar i ligaspelet. Man placerar sig fortsatt före Juventus i tabellen, och det väntas onekligen bli en fight enda in i kaklet. Och det är också där främsta fokus ligger för Napolis del. Aurelio De Laurentiis – president i klubben – har vid flera tillfällen medgett att Serie A är en prioritering i nuläget.

Det betyder dock inte att man kommer att ge upp Europa League helt och hållet. Napoli har möjligtvis inte samma breda trupp, som exempelvis Juventus har. Men det finns mycket kvalité i den här truppen, och givetvis är första platsen i Serie A en bekräftelse på det faktum.

Serie A-klubbens äventyr i Champions League blev ett stort misslyckande, då Shaktar Donetsk säkrade andra platsen i gruppen. Leipzig upplevde samma typ av problem i sin grupp, när Besiktas och Porto bevisade sig vara steget större. De är dessutom illa tvungna att prioritera båda turneringarna, med tanke på att man riskerar att missa spel i Champions League nästa säsong, i och med att toppstriden i Bundesliga är så jämn.

Napoli spelar mot ett av seriens sämsta lag i nästa omgång av Serie A, dessutom på hemmaplan. Efter det mötet står Cagliari för motståndet, vilket är ett väldigt generöst spelschema. Därför tror vi att man går ut hårt på torsdagen, och målsättningen bör vara, att få med sig ett bra resultat till Tyskland, och sedan spela av matchen där borta.

Steget större – i nuläget

Leipzig målar i princip upp samma goda resultat på hemmaplan, som under fjolårets säsong. Dock har det stora problemet varit matcherna på resande fot. Leipzig har enbart lyckats gått segrandes ur fyra av elva fighter på bortaplan i Bundesliga den här säsongen. Vi är samtidigt väl medvetna om vad Napoli är kapabla till på San Paolo.

Napoli kommer närmst från en 4-1-seger mot Lazio på San Paolo, och stod i det mötet för en helt fantastisk insats. Vilket spel! Vilka omställningar! De är onekligen ett av Europas allra bästa lag i nuläget. Jorginho, vilken utveckling! Callejon fortsätter att göra mål, och Mertens likaså. Det råder minst sagt harmoni i det lägret just nu.

Nu är fallet sådant att spelbolagen onekligen bjuder till, och därför är det svårt att låta bli att rygga en Napoli-seger under torsdagskvällen. Sarri kan komma att göra några förändringar i den ordinarie elvan. En sådan är att Zielinski kliver in från start, dock stod polacken för ett helt fantastiskt inhopp mot Lazio senast och därför är det inte en direkt försämring – snarare tvärtom!

Vårt speltips blir därför; Napoli att vinna, rak etta – till mycket fina 2,10 x slanten. 10Bet är platsen!

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos 10Bet – få 1000 kr i bonus!

Uppåt mot 1000 kr i riskfritt spel – hos Betsson

Få hela insatsen tillbaka vid en eventuell förlust på ditt första spel hos Betsson, uppåt mot 1000 kr.
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,10
Bolag: 10Bet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll