speltips_skribent

Speltips 14/3 Juventus – Atalanta: Odds tips till 2,08x!

Odds tips inför onsdagens Serie A-fight mellan Juventus och Atalanta hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Matchstart: 18:00.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Napoli spelade oavgjort mot Inter i söndags, vilket innebär att man nu tappat poäng i två raka omgångar i Serie A. Detta utnyttjade Juventus när de besegrade Udinese med 2-0 och Juve tog sig alltså förbi Napoli i tabellen – för första gången den här säsongen.

Nu är fallet dessutom sådant att Juventus har möjligheten till att utöka avståndet ner till Napoli, från ett poäng till fyra. Ett faktum som onekligen bekräftar Juventus storhet, men även det faktum att Napoli inte verkar räcka till hela vägen – trots urtåget ur Champions League och Europa League. Juventus har samtidigt lyckats ta sig vidare från dubbelmötet mot Tottenham i åttondelsfinalen, och samtidigt ser man nu ut att vara på väg att vinna Serie A – igen.

Juventus är inför mötet mot Atalanta på onsdag uppe i elva(!) raka segrar i ligaspelet, och det ser onekligen inte ut att finnas något som kan sätta stopp för segertåget. Vi kan dessutom konstatera att Juventus nu hållit nollan intakt, i åtta raka ligamatcher också – ett helt otroligt facit!

Det kommer därför inte som någon större överraskning att Juventus är stora favoriter till att gå segrandes ur onsdagens fight. Vi har onekligen svårt att se att den gamla damen ska missa den här möjligheten. Utökar man avståndet till fyra poäng är högst troligt ligaguldet säkrat.

Kombinationsspelet betalar bra – igen

Allegri har säkerligen nämnt vikten i att ha ett försprång inför avslutningen på säsongen. Som bekant väntar kvartsfinal i Champions League för deras del, och det innebär att truppen riskerar att bli någorlunda sliten. En fyrapoängsledning innebär att det finns utrymme för mer rotation i truppen, och i sin tur att man också har råd att tappa poäng i en match. Det är en situation Juventus högst troligt vill infinna sig i.

Atalanta har förvisso inte förlorat en match sedan i januari månad, då man tog sig an Napoli på Stadio Atleti Azzurri d’Italia. Det mötet slutade 0-1, och sedan dess har Napoli hunnit spela fem kamper i ligaspelet. Facit? 3-2-0. Det är dock värt att lyfta fram det faktum att man spelat mot Sassuolo, Chievo, Crotone, Fiorentina och senast Bologna. Juventus tillhör en helt annan kategori.

Storsegern uteblir högst troligt. Vi är istället inne på att det blir en jämn och tight match. Men den fighten lär Juventus i slutändan gå segrandes ur. Vi siktar in oss på samma spel som vi tidigare gjort, när Juventus intagit en fotbollsplan.

Juventus vinner och håller nollan känns som ett mycket bra spel. Det har trots allt suttit i deras sju senaste fighter i ligaspelet. Kombinationsspelet betalar fina 2,08 x insatsen hos spelbolaget Coolbet! Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000 kr i bonus!  

Sätt in 100 kr, spela för 600!

Expekt bjuder nya kunder på en helt fantastisk välkomstbonus! Vid en insättning av endast 100 kr – får du alltså 600 kr att spela för!
Gå med Expekt här.

Odds tips:

Speltips: Juventus vinner och håller nollan
Odds: 2,08
Bolag: Coolbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll