speltips_skribent

Speltips 13/3 Manchester United – Sevilla: Nu ska det avgöras!

Sevilla kommer på besök till Manchester och Old Trafford i jakten på en kvartsfinal-plats. Är uppgiften för stor eller har spanjorerna en möjlighet till att streta emot?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Sevilla var det klart bättre laget i Sevilla och vore det inte för en monsterinsats från De Gea, så hade festen högst troligt slutat med en Sevilla-seger. Och det är onekligen så att De Gea varit det stora utropstecknet i Manchester-lägret den här säsongen. Spanjoren är helt den stora anledningen till att Manchester United fortsatt placerar sig på en fin andra plats i Premier League, men också den stora anledningen till att United nu har ett fint utgångsläge inför tisdagens CL-fight.

Manchester United besegrade som bekant Liverpool med 2-1 i lördagens toppfight. En nyckel till segern var det faktum att man neutraliserade Liverpools offensiv, och vore det inte för Baillys självmål, så hade man högst troligt också lyckats hålla nollan intakt i den matchen.

Tisdagens fight lär högst troligt bli något avvaktande till en början. Det andra och avgörande mötet tenderar att bli sådant, speciellt när det första mötet slutat 0-0. Manchester infinner sig på Old Trafford, och kommer givetvis att börja flytta fram manskapet så småningom men det finns ingen anledning till att spela en tokoffensiv fotboll från start. Och vi alla känner till Mourinho sedan tidigare, vilken enbart talar för att man inte tar några som helst risker här.

Sevilla har varit lite av en berg- och dalbana den här säsongen. Truppen ser starkare ut än i fjol, men de goda resultaten har uteblivit. Förvisso befinner man sig i en åttondelsfinal i nuläget, men ligaspelet har varit en stor besvikelse – trots en femte plats. Sevilla kommer dessutom närmst från en 0-2-förlust mot Valencia på hemmaplan – och när man till och med börjar förlora matcher på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán – ja då är det något som inte stämmer.

Fokuserar på defensiven

Spanjorerna kommer högst troligt att fokusera på defensiven, och samtidigt hoppas på bra utdelning i omställningslägena. Det blir nyckeln för deras del. Montella lär dessutom vara extra försiktig i och med att United gått starkt under den senaste perioden. Rashford, Lukaku och Lingard är spelare som befinner sig i god form, och det gäller onekligen att vara på sin vakt.

Det här mötet tror vi präglas av det faktum att så pass mycket står på spel, men även av den anledningen att United inte direkt är ett lag som spelar en offensiv fotboll. Mourinho gör i princip bara det som krävs, och därför tror vi på en målsnål tillställning på Old Trafford.

I mötet mot Liverpool fick United onekligen bra utdelning, något som absolut inte händer i varje match. Och med tanke på att Sevilla enbart lär försvara sig, så lär det inte bli en allt för enkel uppgift för Uniteds del.

Under 2,5 mål i matchen känns därför som ett mycket bra spel här. Det betalar godkända 1,83 x insatsen hos spelbolaget Betser – som bjuder alla nya kunder på 1000 kr i välkomstbonus, ↓

”oddsbonus”  Rygga underspelet till 1,83 hos Betser – få 1000 kr i bonus!

Gå med etablerade 10Bet – få 1000 kr i välkomstbonus

10Bet har funnits på marknaden sedan 2003 och är en av de stora aktörerna i branschen. Ett mycket pålitligt spelbolag, med mycket fina odds. 
Gå med 10Bet här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,83
Bolag: Betser (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll