speltips_skribent

Speltips 14/2 Real Madrid – PSG: Supermatchen är här!

Matchen vi alla väntat på är äntligen här! Ett ifrågasatt Real Madrid tar sig an ett mycket formstarkt PSG. Speltips, odds och analys hittar ni hos oss!

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Upp till bevis, Zinedine Zidane och Real Madrid! Onsdagens möte mellan Real Madrid och PSG, är lite av en final – och Real Madrids enda chans till att åstadkomma något bra säsongen 17/18. Real Madrids säsong så här långt har varit under all kritik, då urtåget ur Copa del Rey blev ett faktum, samtidigt som vi hittar Real Madrid 17(!) poäng bakom Barcelona i seriespelet.

Det är därför enbart all in på Champions League som gäller för Zidane, och det är även i dubbelmötet mot PSG, fransmannens framtid – högst troligt – kommer att avgöras.

Real Madrid kommer till onsdagens möte med ett mycket ljust skadeläge – enbart Vallejo saknas på grund av skada. Ett avbräck är annars högerbacken Carvajal som är avstängd, då UEFA bedömde hans gula kort mot APOEL som avsiktligt. Nacho kommer att ersätta högerbacken, och vi är därför inne på att försvarsspelet inte försämras, snarare tvärtom då spanjoren varit oerhört stabil i år. Carvajal är dock en bättre spelare rent offensivt, vilket givetvis blir ett avbräck – åtminstone ur den aspekten.

Real Madrid kommer närmst från en 5-2-seger i mötet mot Real Sociedad i helgen. Det stod redan 4-0 efter 37 minuter i den matchen, och i andra halvlek var det onekligen tydligt att Real Madrid skiftade fokus till mötet mot PSG, och det i sin tur ledde till att Sociedad noterades för två baljor. Ronaldo fick äntligen göra ett hattrick igen, och det var en oerhört viktig detalj för Real Madrid.

Växer med uppgiften?

PSG behöver ingen vidare presentation, då de flesta säkerligen är väl medvetna om deras överlägsenhet i Ligue 1 – och det faktum att de vann gruppspelet före Bayern Munchen. De slog dessutom ett målrekord i gruppspelet, då de noterades för sanslösa 25 mål, ett snitt på över fyra baljor/match.

På onsdagen höjs dock svårighetsgraden ett par snäpp, och vi är inne på att Real Madrid växer med uppgiften i det här mötet. De vita marängarna har onekligen sett loja ut under säsongens gång. Det är dock ett mönster vi redan fick bevittna under fjolårets säsong. Men när väl Champions League-slutspelet drog igång, var det inget snack om saken – och Real Madrid gick hela vägen till en final, och väl där framme – krossade man Juventus med 4-1.

Ronaldo har gjort mål i samtliga CL-matcher den här säsongen, och har som sagt ett hattrick i bagaget inför onsdagens möte. Det tror vi blir avgörande här. Vi alla minns Ronaldos fantastiska slutspel under fjolåret, och portugisen växer onekligen ett par snäpp, när det vankas den här typen av matcher.

Vi väljer därför att rygga en Real Madrid-seger, som betalar fina 2,40 x degen! Betway är spelbolaget – missa inte deras välkomstbonus!

”oddsbonus”  Hämta hem Betways välkomstbonus; 1000 kr!

15 free spins – varje dag i en hel månad

Just nu får du 450 free spins på Fire Joker när du öppnar ett konto hos iGame. Du får 15 free spins med en gång. Efter det får du 15 free spins varje dag i 29 dagar.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,40
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll