speltips_skribent

Speltips 14/1 Lyon – Angers: Jagar femte raka segern

Lyon befinner sig i strålande form inför söndagens fight mot bottenlaget Angers. Noteras för sin femte raka seger i ligaspelet?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Lyon placerar sig inför omgång 20 på en delad andra plats tillsammans med de regerande mästarna, Monaco. Som vi nämner i ingressen är deras form riktigt bra, med fyra raka segrar i bagaget inför söndagens fight. Vi är därför övertygade om att man sätter allra högsta fart, direkt i inledningen på matchen – och på så vis skapar sig ett övertag gentemot Angers. 

Lyon har trots allt vunnit nio av sina elva senaste matcher i ligaspelet. Man har alltså enbart noterats för två poängtapp, mot Montpellier och Lille – under de senaste tre månaderna. Samtidigt har man kört över motståndare som Saint Etienne och Nice med 5-0 under samma period, men även Troyes med samma resultat, 5-0. Samtliga tre segrar kom dessutom på bortaplan.

Det är onekligen så att det blir en fight mellan Monaco och Lyon om andra platsen, och vi anser Lyon vara en aning mer intressanta just nu. Man har en otrolig offensiv i Mariano, Fekir och Depay, som stått för sammanlagt 34 mål – enbart den här säsongen inräknad.

Vi förväntar oss därför att Angers får uppelva en del problem i försvarsspelet. Man placerar sig trots allt näst sist i tabellen, och klivet upp till Lyon är onekligen stort. Det som möjligtvis talar för bortalaget är det faktum att man enbart noterats för tre förluster på bortaplan. Dock höjs svårighetsgraden avsevärt mycket den här söndagen för deras del, och vi är inte så säkra på att man orkar hänga med.

Lyon löser tre pinnar

Lyon besegrade Marseille i sin senaste hemmamatch med resultat 2-0, och imponerade stort i det mötet. Man lyckades neutralisera ett formstarkt Marseille och bekräftade onekligen att man är att räkna med i årets upplaga av Ligue 1. Fekir och Mariano noterades dessutom för varsitt mål i den fighten, och vi räknar med att åtminstone en av dem stänker dit en balja på söndagen också.

Angers kommer inledningsvis enbart att fokusera på försvarsspelet, allt annat vore en skräll. Därför är det troligt att de lyckas hålla nere siffrorna, och möjligtvis även lyckas få med sig ett 0-0 till halvtidsvilan. I det långa loppet är vi dock övertygade om att man inte orkar med, åtminstone inte i 90 minuter.

Vi väljer därför hemmalagets sida i den här kampen. Den raka ettan betalar runt 1,45 och vi finner därför den marknaden ointressant. Istället blickar vi bort mot asianmarknaden, där vi hittat en intressant lina.

Lyon (-1,25 asian handicap) känns mycket bra på förhand, och klickas in hos spelbolaget Betfinal – till fina 2,04 x slanten! Stort lycka till vid rygg.

Hämta hem Betfinals välkomstbonus; 1000kr!  ”betting-link”

ComeOn bjuder nya kunder på en Premier League-halsduk!

Gör en insättning på 100 KR, och få 500 KR att spela för + en valfri Premier League-halsduk!
Hämta din halsduk + din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 2,04
Bolag: Betfinal (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll