speltips_skribent

Speltips 13/2 Juventus – Tottenham: Champions League är tillbaka!

Vi höjer svårighetsgraden när Juventus och Tottenham drabbar samman under tisdagen.

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Då befinner vi oss äntligen framme i åttondelsfinalerna i Champions League, och vilken match vi bjuds på direkt! Ett formstarkt Tottenham, med bland annat seger mot Manchester United och Arsenal i ryggsäcken, reser till Turin, för att mäta sig mot en av de allra största.

Vi fick bevittna ett urstarkt Tottenham i gruppspelet i höstas, som bland annat besegrade Real Madrid (3-1), och enbart tappade poäng i en match av sex spelare – 1-1 på Santiago Bernabeu. Höjden finns onekligen där, och den har vi dessutom fått bevittna i Premier League, speciellt under den senaste perioden. Tottenham lär därför inte bli en enkel uppgift, och när de båda lagen drabbar samman på Wembley om tre veckor, så kommer det högst troligt att bli en fight enda in i kaklet.

Juventus har gjort ett strålande 2018 så här långt, och enbart släppt in ett mål på de 16 matcherna. Ett nytt rekord, och det är svårt att inte imponeras av Juventus defensiv, som möjligtvis är det starkaste i världen just nu. Juventus har samtidigt inte förlorat en match på Allianz Stadium – I CL – sedan 2013 – vilket innebär att man gått 26 raka matcher utan att noteras för ett nederlag.

Det är med andra ord ett formstarkt Juventus som entrar Allianz Stadium på tisdagen, och det ska onekligen bli intressant att se hur försvaret lyckas stå emot Harry Kane & Co i det här mötet. Vi är inne på att man gör det bra, och väljer att syna ett någorlunda vågat odds här.

Kombinationsspel till 2,95x

Vi förväntar oss att Juventus gör det, de är allra bäst på – att stänga igen ordentlig. Tottenham lär uppleva stora problem i den sista tredjedelen, och även fastän formen sett riktigt bra ut, så höjs onekligen svårighetsgraden för deras del på tisdagen.

Tottenham lär dessutom minimera riskerna en aning. Det är trots allt möte nummer ett, i en åttondelsfinal i Champions League. Därför är de högst troligt mycket nöjda så länge det står 0-0 i det här mötet. Juventus är Juventus, och sätter aldrig högsta fart direkt i en fotbollsmatch, utan de jobbar sig sakta men säkert in i matcherna. Att hålla nollan, är därför högst troligt deras prio ett här.

Det faktum att Gonzalo Higuain kommit igång med målskyttet under den senaste tiden, tror vi blir avgörande för utfallet i den här matchen. Dybala förväntas dessutom vara tillbaka från sin skada, och kommer högst troligt att finnas med från start. Hemmaplansfördelen tror vi blir avgörande, och vi väljer därför Juventus sida här.

Att Juventus vinner, och håller nollan betalar höga 2,95x, och känns onekligen intressant. Den gamla damen har trots allt enbart släppt in ett(!) mål på de 16 senaste matcherna, och kan därför mycket väl göra det på tisdagen också. Det blir vårt speltips, och vi synar oddset hos spelbolaget 10Bet. Nu sparkar vi igång Champions League igen! Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos 10Bet – få 1000kr i bonus!

Uppåt mot 1000 kr i riskfritt spel – hos Betsson

Få hela insatsen tillbaka vid en eventuell förlust på ditt första spel hos Betsson, uppåt mot 1000 kr.
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: Juventus vinner och håller nollan
Odds: 2,95
Bolag: 10Bet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll