speltips_skribent

Speltips 12/3 Werder Bremen – FC Köln: Odds tips till 1,80x!

Odds tips inför måndagens Bundesliga-fight mellan Werder Bremen och FC Köln hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Matchstart: 20:30.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Kölns senaste resultat mot Stuttgart fick oss att inse att Köln kommer att spela Bundesliga 2-fotboll nästa säsong. Som bekant infinner sig de sist i tabellen, och har i nuläget åtta poäng upp till säker mark. Dock så var Köln vid ett tillfälle för några veckor sedan uppe i tre raka segrar i ligaspelet, och då fick man en känsla av att de möjligtvis skulle kunna fixa kontraktet. Samma känsla fick man när Köln besegrade Leipzig på bortaplan den 25 februari. Det var onekligen ett bra resultat som väckte hoppet igen.

Och Köln tog också ledningen i den senaste omgången mot Stuttgart på hemmaplan. Vid exakt det tillfället befann man sig enbart fem poäng bakom både Mainz och Wolfsburg. Man var dessutom på väg att plocka sin andra raka seger, och det hade kunnat innebära en ordentligt självförtroende-boost inför avslutningen. Dock vände Stuttgart på steken, och vann matchen med 3-2 till slut. Det resultatet sammanfattar Kölns säsong väldigt bra tycker vi, de räcker helt enkelt inte till.

Werder Bremen infinner sig i nuläget bara två poäng ifrån nedflyttningsstrecket men har samtidigt visat upp en bra form under de senaste veckorna. De har noterats för tre segrar på de fem senaste omgångarna och är onekligen på uppgång. Vi kan samtidigt konstatera att Werder Bremen gått sju raka matcher på Weserstadion utan att förlora. Senast de förlorade på hemmaplan var i oktober(!) månad.

Under måndagen jagar Werder Bremen dessutom sin tredje raka seger på hemmaplan, och det gör man alltså mot ett uselt bortagäng – som förlorat 8 av 12 matcher på resande fot. Detta är med andra ord ett ypperligt läge till att öka avståndet ner till nedflyttningsstrecket för Werder Bremens del.

Werder Bremen vinner

Werder Bremen kommer närmst från ett 2-2-resultat borta mot M'gladbach. En intressant aspekt i det mötet var det faktum att Werder Bremen låg under med 2-0 i halvtid. Dock lyckades de jobba sig tillbaka in i matchen, och till slut också kvittera. Det är givetvis en bedrift som bidrar med mycket självförtroende, och det är enbart en av många faktorer som talar för en hemmaseger i måndagens enda Bundesliga-fight.

Skadeläget ser dessutom ljust i hemmalägret. Man har ett par namn på skadelistan, dock är alla nyckelspelare tillgängliga inför matchen. Därför väljer vi att backa upp en Werder Bremen-seger här.

Vi har oerhört svårt att se att Köln – med dessa förutsättningar – ska kunna åstadkomma något på Weserstadion. Högst troligt har man gett upp hoppet en aning i och med förlusten senast.

Werder Bremen synas därför till mycket fina 1,80 x slanten! Oddset hittar ni hos spelbolaget Coolbet, som bjuder alla nya kunder på 1000 kr i välkomstbonus, ↓

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000 kr i bonus!  

Sätt in 100 kr, spela för 600!

Expekt bjuder nya kunder på en helt fantastisk välkomstbonus! Vid en insättning av endast 100 kr – får du alltså 600 kr att spela för!
Gå med Expekt här.

Odds tips:

Speltips: 1
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll