speltips_skribent

Speltips 12/2 Chelsea – West Bromwich: Återvänder till vinnarspåret?

Speltips och odds tips inför måndagens fight mellan Chelsea och West Bromwich hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Chelsea är nu uppe i två raka förluster, och har samtidigt släppt in sju mål på de två matcherna. Krisstämpeln är i princip ett faktum, och det gäller för Conte att under måndagen återvända till vinnarspåret, det är onekligen så att det är nu det gäller.

Det blev alltså 4-1 mot Watford senast, och i matchen innan föll Chelsea mot Bournemouth med 3-0 på hemmaplan. Vi utgår därför från att Conte jobbat en aning extra med defensiven på träningarna, och dessutom gjort det klart för spelarna att det är viktigt att hålla nollan intakt på måndagen. Det behövs onekligen efter dem två senare resultaten.

För West Bromwichs del är sista platsen i tabellen ett faktum, och man kommer dessutom närmst från en 3-2-förlust mot ett formsvagt Southampton, på hemmaplan. Offensiven har lämnat mycket att önska i det lägret, och det är onekligen så att svårighetsgraden sänks för Chelseas del här.

Tittar vi närmre på West Bromwich siffror på bortaplan, kan vi konstatera att de enbart noterats för en seger. Den segern kom dessutom i den andra omgången, vilket innebär att West Bromwichs senaste vinst på bortaplan, kom den 19 augusti. Helt klart ett formsvagt lag, och därför är vi övertygade om att Conte och hans mannar återvänder till vinnarspåret på måndag.

Kombinationsspel till 2,15x

Chelseas försvarsspel såg onekligen bra ut inför hemmamötet mot Bournemouth, då man föll med 0-3. Innan dess hade man hållit nollan i sex av sina sju senaste matcher. Man hade dessutom släppt in minst mål i serien inför den matchen, och Conte lär vara sugen på att få tillbaka samma stabilitet i backlinjen, som tidigare.

West Bromwich har samtidigt enbart noterats för 21 ligamål den här säsongen, enbart Swansea är sämre med siffran 20, och det sammanfattar onekligen West Bromwich offensiv bra, under den aktuella säsongen.

Att Chelsea håller nollan i det här mötet, ser vi därför som en stor möjlighet. Man är bättre än vad man visat upp under de senaste matcherna, och vi är övertygade om att besegrar West Bromwich här. Därför väljer vi att syna ett kombinationsspel till mycket fina 2,15x!

Att Chelsea vinner och håller nollan klickas in hos spelbolaget 888sport. Stort lycka till vid rygg!

”oddsbonus”  Rygga ditt spel hos 888sport – få 1000 kr i bonus!

Coolbet ger nya kunder 1000 kr i välkomstbonus

Magiskt utbud, höga odds och en användarvänlig layout. Det får du hos Coolbet!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner och håller nollan
Odds: 2,15
Bolag: 888sport (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll