speltips_skribent

Speltips 16/2: AZ Alkmaar – Lyon

Lyon målas upp som alldeles för stora favoriter enligt oss, det är stor skillnad på Lyon när det kommer till hemma- samt bortaspel.

Twitter Facebook

AZ Alkmaar har endast förlorat tre matcher på hemmaplan den här säsongen, då har man spelat hela 18 matcher. Samtidigt är Lyon ett typiskt hemmalag vilket också siffrorna bekräftar, endast sex vinster sett till samtliga turneringar har det blivit så här långt.

AZ placerar sig strax bakom de stora giganterna i Holland och har säsong efter säsong vart med i toppen av tabellen, i gruppspelet i Europa League slog man bland annat ryska Zenit i den sista omgången vilket är en bra prestation.

Känslan säger att det här dubbelmötet kan vara ett av de jämnare i det här slutspelet, och hemmaplansfördelen bör därför bli helt avgörande. AZ förlorar sällan här hemma och kan säkerligen få med sig minst ett oavgjort resultat, Lyon känns alldeles för tunna på bortaplan, vilket man fått bevittna säsong efter säsong.

Att plocka ett spel ur 1×2-marknaden känns alldeles för svårt, och därför blickar jag istället mot handikappmarknaden, +1 på AZ Alkmaar betalar fina 1,85 x insatsen och är värt en slant, spelet placerar jag hos Mybet.

☞ Rygga ditt spel hos Mybet (1000kr bonus)

Ladbrokes ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Spela hos Ladbrokes för bra utbud och höga odds, ett av världens största spelbolag bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (+1 handikapp)
Odds: 1,85
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming