speltips_skribent

Speltips 16/2: Athletic Bilbao – Apoel Nicosia

Athletic Bilbao inleder sitt slutspelsäventyr i Europa League mot Apoel Nicosia under torsdagen – handikappspelet plockas ut.

Twitter Facebook

Spanska lag har en tendens att gå långt i dessa sammanhang och jag tror att så blir fallet även den här säsongen. Spanien är världens bästa liga och spelar en oerhört effektiv fotboll, på en väldigt hög nivå. I Cypern har man inte kommit lika långt, och även om Apoel ständigt, säsong efter säsong, spelar i Europa League, matchas man sällan mot ett lag av Bilbaos kaliber – och där tror jag steget är för stort.

Apoel leder den inhemska ligan, fem poäng före andraplacerade Limassol, samtidigt placerar sig Bilbao på en 8:e plats i La Liga, efter en någorlunda svag start på vårsäsongen. Men här gäller andra förutsättningar och Bilbao brukar kunna ta sig en bra bit in i slutspelet.

Hemmaplansfördel + kvalitétsskillnad, stor fördel Bilbao alltså, den raka ettan betalar runt 1,30-1,40 x pengarna, vilket kan spelas i en dubbel, men här väljer jag dock att plocka ut ett spel från handikappmarknaden, -1 Bilbao betalar fina 1,91 x degen hos Betsson.

☞ Rygga ditt spel hos Betsson (1000kr bonus)

MrRingo ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på ett nytt speläventyr? Gå då med MrRingo och hämta din välkomstbonus, dubbla din insättning – upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,91
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streaming