speltips_skribent

Speltips 7/12 Villarreal – Maccabi Tel Aviv: Händelsefattig kamp?

Speltips och odds inför mötet mellan Villarreal och Maccabi Tel Aviv hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Villarreal har inför den sista omgången i Europa League-gruppspelet redan säkrat första platsen i Grupp A. Efter segern i Tjeckien mot Slavia Prag med 2-0, leder man inbördes möten-fighten mot den tjeckiska klubben. Besegrar Slavia Prag Astana i den sista matchen, samtidigt som Villarreal förlorar mot Maccabi Tel Aviv så vinner Villarreal – trots detta – gruppen.

Vi kan därför förvänta oss ett rejält försvagat Villarreal på torsdagen. De gula ubåtarna förlorade mot Leganes med 3-1 i den senaste ligaomgången, och i nästa omgång väntar FC Barcelona på El Madrigal. Villarreals coach Javier Calleja Revilla har därför bara enbart fokus på nästa ligakamp – och mötet mot Maccabi ska enbart spelas av.

Maccabi har samtidigt ingen chans att ta sig vidare från gruppspelet. Man har enbart mäktat med ett poäng på fem spelade matcher, men faktiskt enbart – trots alla förluster – enbart släppt in åtta mål. Det får anses som en liten siffra med tanke på tabellpositionen.

Det här mötet riskerar därför att bli ett ordentligt sömnpiller. Förutsättningar talar åtminstone för ett sådant scenario. Maccabi lär dock se en chans i att kunna plocka ytterligare poäng här, och lär därför kunna stå emot bra mot ett försvagat Villarreal.

Underspelet intressant

Förvänta er att samtliga elva startspelare i Villarreal vilas i det här mötet. Vi kan inte se något annat scenario just med tanke på att Barcelona väntar på söndagen. I och med förlusten mot Leganes senast halkade Villarreal efter i toppstriden. Man placerar sig hela sju poäng bakom nästa motståndare i tabellen, i detta fallet Sevilla, och kommer göra allt för att besegra Barcelona.

Det finns därför ingen som helst anledning till att riskera något på torsdagen. Man är som sagt redan vidare, och det vore nästan tjänstefel att exempelvis starta med Bacca och Bakambu. Istället har man nu möjligheten att vila hela truppen, och sedan straffa Barcelona på söndagen.

Barcelona tappade dessutom poäng i den senaste ligaomgången mot Celta Vigo på Camp Nou. Det resultatet tror vi triggar igång Villarreal ännu mer. Hoppet om att slå Barcelona finns där, och är en realistisk målsättning.

Därför har vi tittat närmre på målmarknaden och mer exakt underspelet här. Villarreal är fortsatt klasser bättre är Maccabi, men känslan säger att man inte mäktar med en storseger med i princip ett helt nytt lag. Det lär ta lite tid innan man spelar ihop sig. Därför känns ett 2-0-resultat nära till hands, men inte ett större resultat. Under 3,0 mål i matchen klickas in till fina 1,77 x insatsen. Vid exakt tre mål betalas hela insatsen tillbaka. Vi vänder oss till BetHard för oddset! Stort lycka till vid rygg.

Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!  ”betting-link”

Nya erbjudanden varje dag hela december – hos Kaboo!

Gå med Kaboo och var med i deras julkalender! Det krävs enbart en insättning för att låsa upp kostnadsfria erbjudanden varje dag – under hela december.
Gå med Kaboo här.

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål i matchen
Odds: 1,77
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll