speltips_skribent

Speltips 4/4: Hoffenheim – Bayern Munchen

Dubbelchansen måste testat till fina 3,40 x insatsen.

Twitter Facebook

Bayern Munchen har verkligen spänt musklerna och utökat sin Bundesliga-ledning till hela 13 poäng. Givetvis kommer de att vinna ligan den här säsongen också, man är det överlägset starkaste laget i ligan men det utesluter inte möjliga poängtapp – för alla lag tappar poäng så småningom.

Och Hoffenheim är ett av lagen som ska kunna chocka Bayern Munchen, man har på hemmaplan ännu inte förlorat en match; 8-5-0 och vill givetvis stoppa segermaskinen från Munchen.

Vad talar då för Hoffenheim? Givetvis de starka siffrorna på hemmaplan, man har fyra raka segrar här och vann dessutom mot Hertha Berlin på bortaplan senast, med imponerande 3-1. Värt att nämna är att Hertha Berlin, inför den omgången var det starkaste laget på hemmaplan, ja, till och med starkare än självaste Bayern Munchen.

Hoffenheim är alltså inne i en riktigt fin period och ska man kunna plocka poäng mot Bayern, så är det här på hemmaplan, under tisdagskvällen den 4:e april 2017.

Dubbelchansen 1X klickas in till skyhöga 3,40 gånger slanten hos Betway, spelbolaget ger alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

Svenska NordicBet bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, utöver detta får ni ett riskfritt spel, upp till 250kr, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid en eventuell förlust på spelet.
Hämta din oddsbonus + ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 1x
Odds: 3,40
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming