speltips_skribent

Speltips 31/10 Sporting CP – Juventus: 1X2-tecken prövas

All press ligger på Sporting CP inför det här mötet. Det krävs tre pinnar annars ser det riktigt mörkt ut framöver. Förutsättningarna passar Juventus?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Juventus hade bevisligen svårigheter med att besegra Sporting för två veckor sedan. Men efter ett sent mål av Mandzukic kunde Juventus ta ledningen och även vinna matchen. Det innebär att Sporting CP i princip måste vinna det här mötet för att kunna ha en chans på avancemang, och det är förutsättningar vi tror kan visa sig gynna Juventus.

Stor press ligger med andra ord på den portugisiska klubben som enbart har tre poäng på kontot, seger mot Olympiakos i den allra första omgången, och sedan förlust mot både Barcelona och Juventus. Dock har man förlorat de båda matcherna med uddamålet, och det bekräftar onekligen att det finns en del kvalité i det portugisiska lägret. Med tanke på hur tabelläget ser ut, är vi övertygade om att Sporting går för segern. Ett oavgjort resultat räcker inte långt med tanke på att Juventus då även vinner inbördes möten-fighten mot Sporting.

Juventus har därför utrymme till att avvakta i tisdagens möte. Man behöver inte gå allt för hårt framåt, utan kan istället fokusera på att omställningslägena. De möjligheterna lär dyka upp så småningom.

En faktor vi vill lyfta fram, som talar för Juventus i den här kampen är det faktum att Gonzalo Higuain äntligen hittat formen. Vilken avslutare det är när det stämmer för honom. I helgen avgjorde han i princip matchen mot Milan på egen hand när han stänkte dit två baljor i 2-0-segern. Har ni missat argentinarens mål? Se då till att se dem. Avslut i absolut världsklass.

Fint odds på Juventus

Juventus må ha visat upp en sämre defensiv det här spelåret än vad man är van vid. Men de offensiven kvalitéerna väger över när det väl stämmer för dem. Åtminstone har det gjort detta i början av det här spelåret. Higuain, Dybala och Pjanic utgör en stark trio i det offensiva spelet, där det finns i princip allt – kreativitet i Pjanic, teknik i Dybala och en avslutare i världsklass i Higuain.

Vi tror Sporting kommer att uppleva problem när det kommer till att försvara sig mot detta, samtidigt som de behöver jaga mål och vinna matchen. Det talar för hemmalaget.

Juventus må ha haft en del problem i inledningen på säsongen. Förlusten mot Barcelona är möjligtvis det som satt tonen på detta Juventus. Ser vi närmre på ligaspelet placerar man sig enbart ett poäng bakom ett Napoli, som dessutom startat ligaspelet rekordstarkt. Vi ska nog inte underskatta Juventus lagbygge, som enligt oss bara kommer bli bättre och bättre här framöver. Man har tappat Bonucci och Dani Alves, och det gäller att ge det lite tid. Potential finns det onekligen,

Vi testar åtminstone en slant på den raka tvåan här som betalar fina 2,00 x degen. Betway står för oddset. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Betway – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Boka din fotbollsresa hos Nickes.com!

Sportresebolaget erbjuder heta fotbollsresor till Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Champions League och bland annat Bundesliga. Använd resegeneratorn för att enkelt hitta din drömresa!
Boka din fotbollsresa här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,00
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll