speltips_skribent

Speltips 31/10 Atletico Madrid – Qarabag: Rivstartar detta möte?

Speltips och odds inför Champions League-mötet mellan Atletico Madrid och Qarabag hittar ni hos oss. Välkomna in!

Twitter Facebook

nickes

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Atletico Madrid åkte på en tuff smäll för två veckor sedan när man spelade oavgjort mot Qarabag borta i Azerbajdzjan. Förutsättningarna förändrades kraftigt i och med det resultatet och det ser en aning mörkt ut för Atl. Madrids del i gruppspelet. Det kommer att krävas seger mot Roma i den femte omgången, och med största sannolikhet även en seger mot Stamford Bridge mot Chelsea i den sista omgången om det ska vara tal om ett avancemang.

Tisdagens möte handlar enbart om tre poäng för Madrid-klubbens del. Och vi har väldigt svårt att se att man ska tappa ytterligare poäng i den här matchen. Qarabag stod för en fin insats i Azerbajdzjan, men i Madrid är det helt andra puckar som gäller.

För att undvika att hamna i samma situation som i Azerbajdzjan, har vi en stark känsla av att Atletico Madrid rivstartar tisdagens möte. Man vill åt en tidig ledning, med tanke på att både frustrationen och desperationen annars kommer att växa fram snabbt.

Lyckas man stänka dit en tidig balja? Här på Wanda Metropolitano bör man göra det. Qarabag kommer förvisso enbart att försvara sig, men sätter Atletico Madrid allra högsta fart från matchminut ett, så lär inte Qarabag kunna stå emot länge.

Halvtidsmarknaden synas

Vi kan förvänta oss starkaste möjliga startelva från Atletico Madrids sida. Griezmann kommer att finnas med från start, och mittfältet lär bli samma uppsättning som vanligt, med Koke, Saul, Carrasco och Gabi. Backlinjen är även hel, och överlag ser skadeläget mycket ljust ut i Madrid-lägret.

Atletico Madrid har verkligen inget att förlora längre. Det gäller att gå framåt och göra mål, helst tidigt och därför är vi inne på ett halvtidsspel. Vi tror man lyckas få hål på Qarabag tidigt, speciellt med tanke på desperationen som växte fram i Azerbajdzjan. Det vill inte Simeone uppleva igen.

All respekt för Qarabag, men stämmer det för Atl. Madrids del så är man flera steg större än den azeriska fotbollsklubben. Det ska bekräftas på tisdagskvällen.

Vårt spel här blir därför Atletico Madrid (-1 asian handicap) HT, vilket innebär att Atletico Madrid går upp i en tvåmålsledning redan i den första halvleken. Leder man med uddamålet, betalas insatsen tillbaka. Det hör egentligen inte till vanligheterna att Atletico rivstartar en match och vinner stort. Men detta är en speciell situation, och man behöver ett tidigt ledningsmål. Det är Simeone väl medveten om! Spelet klickas in hos spelbolaget Betfinal till 1,90 x degen! Stort lycka till vid rygg.

Rygga ditt spel hos Betfinal – dubbla 1000kr till 2000kr!  ”betting-link”

125-procentig välkomstbonus – släng in 1000kr, få 2250kr!

BetHard finns till för storspelaren som är ute efter de absolut högsta oddsen! De erbjuder nya kunder uppåt mot 1250kr i välkomstbonus.
Gå med BetHard här.

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid -1 asian HT
Odds: 1,90
Bolag: Betfinal (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll