speltips_skribent

Speltips 24/9 Inter – Genoa: Fortsätter trepoängarna att ramla in?

Det blev ett oavgjort resultat för Inters del senast – återvänder man till det vinnande spåret igen efter söndagens kamp mot Genoa?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Inter inledde säsongen övertygande med fyra raka segrar. I veckan bröts dock segersviten och årets första poängtapp var ett faktum. Man spelade 1-1 mot Bologna på bortaplan. Dock är vi övertygade om att Inter återvänder till vinnarspåret när domaren blåser av söndagens match mot Genoa.

Inter har spelat en riktigt bra fotboll i inledningen på säsongen, och har bland annat hunnit med att besegra Fiorentina och Roma. Man följde dessutom upp de vinsterna med att besegra lite sämre motståndare komfortabelt. Och det tyder är onekligen ett styrkebesked. Man är oerhört jämna i sina prestationer tillskillnad från tidigare år.

Icardi och Perisic presterar dessutom på en oerhört hög nivå just nu. De avlastar varandra i målskyttet på ett riktigt effektivt sätt. Misslyckas Icardi med att göra mål i en match, kliver Perisic istället fram och noteras för mål. Det är ännu en faktor som talar mycket för Inter den här säsongen. Och nyckeln är givetvis att man lyckas bibehålla formen under hela säsongen.

Något som dessutom talar för en hemmaseger är det faktum att Inters defensiv ser riktigt bra ut. Man har efter fem omgångar enbart släppt in två mål, och med tanke på hur Genoas prestationer sett ut så här långt, är vi övertygade om att Inter plockar en liknande seger här som i matcherna mot Spal och Crotone.

Asianmarknaden synas

Genoa har ännu inte vunnit en match i Serie A och redan hunnit med att förlora tre matcher. Man har dessutom släppt in nio mål och vi tror därför Icardi och resterande lagkamrater har en fin chans till att sätta tonen i den här matchen direkt.

Genoa har dessutom prövats mot lättare motståndare, senast spelade man mot Chievo på hemmaplan men fick alltså enbart med sig ett 1-1-resultat. Man föll exempelvis mot Udinese, och spelade 0-0 mot Sassuolo. Allt talar onekligen för en hemmaseger i den här matchen och vi är därför inne på ett spel från asianmarknaden, där spelvärdet hittas.

Inter har besegrat Genoa i nio av de tio senaste hemmamatcherna och samtidigt aldrig i historien noterats för ett nederlag här på sin hemmaplan. Vi har därför svårt att se att Genoa efter den här svaga starten på säsongen, ska kunna utmana Inter om tre poäng här. De hade redan förra säsongen stora problem och var faktiskt nära på att åka ut ur högsta ligan. Det ser dessvärre ut som att det inte blivit bättre den här säsongen, och vi tror till och med att Genoa är kandidat till att åka ur Serie A i år.

Vi klickar därför in Inter (-1 handikapp) till det godkända oddset 1,82x hos spelbolaget Coolbet. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Gå med BetHard – hämta din välkomstbonus

Dubbla din insättning hos BetHard – just nu får nya kunder 100%, upp till 1250kr.
Gå med BetHard här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,82
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll