speltips_skribent

Speltips 24/9 Häcken – AIK: Livsviktiga poäng står på spel

Vi bjuds på en riktig sexpoängsmatch på söndagseftermiddagen när Häcken och AIK drabbar samman.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

AIK lyckades inte utnyttja Häckens poängtapp i veckan och gjorde precis likadant som både Djurgården och Häcken, man tappade poäng. Sundsvalls defensiv höll hela 90 minuter och AIK fick aldrig hål på Sundsvall i torsdags.

På söndagen bjuds man på ännu en chans till att gå om Häcken i tabellen, och i sin tur placera sig på en tredje plats – en plats som kan innebära spel i Europa League nästa säsong. Det är därför en riktig sexpoängsmatch vi får bevittna. Lyckas Häcken sänka AIK på Bravida Arena? Eller blir det AIK som får fira på väg tillbaka till Stockholm?

Vi är inne på att AIK:s defensiv kan bli avgörande i den här matchen. AIK har under spelåret släppt in minst mål i Allsvenskan, enbart 17 stycken. Bortalaget kommer dessutom att inleda extra försiktigt i den här matchen med tanke på hur mycket den betyder.

Häcken har samtidigt blivit mycket jämnare i sina prestationer. Man har onekligen fått ordning på sin lägsta nivå, som varit den stora anledningen till att man inte kunnat ta steget. Den har justerats, och direkt har det blivit fina resultat för Häckens del. Det är första gången på länge man är med och slåss om Europa League-platserna på riktigt.

Dubbelchansen testas

AIK har presterat på en oerhört hög nivå på bortaplan hela spelåret. Det är en stor styrka hos stockholmsklubben som vunnit flest matcher på resande fot tillsammans med den överlägsna ligaettan Malmö FF. Det har blivit sju segrar på tolv matcher, och endast förlust vid två tillfällen. Vi därför inne på att AIK löser minst ett poäng i det här mötet.

Häcken föll ihop totalt i matchen mot Norrköping och förlorade den matchen med hela 4-1. Ett resultat som är lite oroväckande med tanke på hur Norrköping presterat under de senaste månaderna. Det blev bland annat en förlust mot Halmstad på lördagen. Förvisso har Häcken tre raka vinster på Bravida Arena, dock mot betydligt sämre motstånd. Svårighetsgraden höjs avsevärt mycket här.

Vi tror starkt på AIK:s fina defensiv och väljer därför deras parti. Man har den starka grunden att luta sig tillbaka på och i sådana här matcher, är det viktigt. Och som vi tidigare var inne på, har vi en känsla av att AIK spelar med låg risk i den här kampen – förvisso är tre poäng viktigt att plocka, men en förlust hade varit förödande.

Vi tror inte AIK förlorar under söndagseftermiddagen, utan tror man plockar minst ett poäng. Vi klickar därför in X2 till det godkända oddset 1,60x hos spelbolaget Betsafe. Stort lycka till vid rygg!

Syna dubbelchansen hos Betsafe – och få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

NordicBet bjuder nya kunder på en riktigt fin välkomstbonus. Som ny kund får du 1000kr i oddsbonus + 250kr i riskfritt spel.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1,60
Bolag: Betsafe (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll