speltips_skribent

Speltips 12/8 Watford – Liverpool: Underhållande kamp att vänta?

Vi tror på en trevlig tillställning med goda förutsättningar till mål när Watford och Liverpool drabbar samman.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Liverpool inleder säsongen 17/18 genom att spela en tuff bortamatch mot intressanta Watford. Hemmalaget är aning ojämna, och var likaså förra säsongen. Man spelar möjligtvis inte den mest attraktiva fotbollen men man fick med sig resultaten förra säsongen och slutade på en 17:plats i tabellen, sex poäng före Hull City.

Inför säsongen har dock Marco Silva kritat på, en tränare som verkligen satte avtryck i Hull City förra säsongen – även om de åkte ut ur Premier League. Silva fick ordning på klubben trots uttåget ur den högsta divisionen, och lämnade kvar en positiv känsla kring sig själv och sitt sätt att jobba på. Watford kan mycket väl prestera bra säsongen 17/18, och det gäller att avsluta fönstret i augusti bra, och främst ta in en ny anfallare som kan göra mål.

Troy Deeney noterades för tio mål förra säsongen för sitt Watford och har i sommar kämpat för att komma tillbaka från en skada. Silva har kommunicerat ut att Deeney mycket väl kan komma att starta matchen. Detta är en oerhört glädjande nyhet med tanke på att Watford ser oerhört tunna ut i anfallet annars.

Liverpool är alltid svåra att placera inför en säsongstart och känslan inför det här spelåret säger detsamma som det tidigare. Liverpool har en oerhört hög högstanivå och kan utmana vilken klubb som helst i världen om man spelar sin bästa fotboll. Dock finns det en del frågetecken kring klubben. Man har inte direkt förstärkt försvarsspelet, ett försvarsspel som bidrog till många onödiga poängtapp förra säsongen. Man kommer dessutom att kombinera ligafotboll med spel i Champions League och det ska bli oerhört intressant att bevittna hur man hanterar detta.

Öppen tillställning?

Liverpool är i princip samma sits som under förra säsongen, och slår från underläge när det kommer till att utmana Chelsea och Manchester City. Dock finns det potential, men då måste man få ordning på försvarsspelet, och förmodligen också plocka in en ny försvarare innan augusti månad är slut.

Coutinho ryktas dessutom starkt till Barcelona och känslan säger att det kan bli klart i princip vilken dag som helst. Detta skulle givetvis vara en rejäl kvalitétssänkning för Liverpools del. Dock har man åtminstone tagit in Salah från Roma, en spelare som är bra en mot en, precis som Mane på den andra kanten, och just där kommer man vara oerhört farliga i år.

En premiär är en premiär, och känslan säger att både Watford och Liverpool har mycket kvar att jobba på. Och det är främst försvarsspelet som behöver finslipas. Vi tror därför på en någorlunda öppen tillställning under lördagen. Deeney verkar trots allt komma till start, vilket är viktigt för Watfords målskytte. Samtidigt kommer Liverpool givetvis att gå för segern här, och med tanke på hur försvaret agerat under tidigare säsonger, tror vi Watford kan stänka dit, minst en balja åtminstone.

Vi har därför valt att titta närmre på målmarknaden och överspelet. Linan är satt på över 2,5 mål, och känns på förhand riktigt bra. Vi vänder oss till spelbolaget Coolbet och klickar in oddset 1,80!

»  Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000kr i bonus!

Spela på fotboll och streama matcherna hos Betsafe

Betsafe erbjuder alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus. Utöver detta erbjuder de en livestreaming-tjänst som ger dig chansen att se fotboll från bland annat Tyskland.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll