speltips_skribent

Speltips 4/7 FCI Tallinn – Hibernians: Spelvärdet finns hos gästerna

Stor fördel för maltesiska Hibernians inför den andra och avgörande matchen i det här Champions League-kvalet.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Maltesiska Hibernians vann det första mötet mot FCI Tallinn med klara 2-0 och har skaffat sig ett fint utgångsläge inför det andra och avgörande mötet.

Mycket talar nu för att Hibernians löser ett avancemang, något spelbolagen också är överens om. Dock ser man Tallin som stora favoriter i det här mötet.

2-0-förlusten innebär nu att Tallinn är tvungna att göra minst två mål, vilket i sin turbinnebär att Tallinn kommer vara tvungna att blottlägga försvaret kraftigt – vilket öppnar upp rejält för de maltesiska mästarna.

Tallinn gör här sitt första kval någonsin i Champions League. Överraskande nog vann man den estländska ligan förra säsongen, många beskrev segern som en jätteskräll. Och tittar vi närmre på ligatabellen, så kan vi konstatera att Tallinn placerar sig hela 20 poäng bakom Flora Tallinn efter 17 spelade omgångar.

Hibernians har en fin chans

Den maltesiska ligan har inte direkt något rykte om att vara en stark liga, dock ska man lyfta fram att den är på uppgång.

Den maltesiska och estländska ligan rankas i princip lite högt i skrivande stund. Och med tanke på vilken liten nation Malta är, är detta imponerande.

Och Hibernians har haft en fin utveckling under de senaste säsongerna, man har vunnit ligan två gånger på de tre senaste åren och har i och med detta kunnat värva ett antal bra spelare – på den här nivån.

Man har bland annat två brasilianska lirare i klubben som var väldigt tongivande och helt avgörande, när Hibernians plockade ligatiteln.

Vi finner därför ett spelvärde hos gästerna. Man har en 2-0-seger i bagaget vilket innebär att man kan spela på resultatet – det är Tallinn som måste hitta på något här och som vi nämnde tidigare – det komma unna Hibernians anfallsspel.

Vi testar därför också en slant på X2 till det fina oddset 1,90 hos Coolbet. Lycka till vid rygg!

»  Rygga ditt spel hos Coolbet (1000kr bonus)

Redbet bjuder alla nya kunder på en gratis månad hos Cmore

Se Allsvenskan och Superettan hos Cmore helt gratis i en månad (värde 449kr) – hos Redbet. Det enda som krävs är att göra en insättning på 200kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1,90
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll