speltips_skribent

Speltips 20/5: Halmstad – Örebro

Kan Halmstad ta sig ur den här tidiga svackan och plocka en seger?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Streama fotboll | Oddsbonusar | Skadekollen

Halmstad – Örebro låter på förhand som en trött historia, båda lagen tillhör bottenskiktet av Allsvenskan och mycket talar för att man också göra det när vi sammanfattar säsongen 2017. I Halmstad saknas det bevisligen kvalité, man har stora problem i offensiven och endast noterats för fem mål efter nio spelade omgångar. Man har dessutom redan inlett en mindre rolig svit och förlorat fem raka matcher.

Örebro placerar sig tre poäng framför Halmstad, och har heller inte imponerat i inledningen. Laget känns utdraget och det saknas en tydlig idé, man har helt enkelt inte fått ihop strukturen ännu, vilket är oerhört oroväckande. Mycket med tanke på att just de bitarna som inte sitter, är bitar som borde varit på plats redan inför säsongen.

Örebro ser den här matchen som en ypperlig chans att äntligen få plocka en trepoängare, efter fem raka matcher utan en seger. Likaså gör Janne Jönsson, och detta tror vi talar för en avvaktande matchbild. Inget lag har råd att förlora den här matchen, det gäller att vara med så länge som möjligt, och så länge det står 0-0 är båda lagen säkerligen hyfsat nöjda.

Vi testar därför en slant på under 2,5 mål i matchen till fina 1,80 gånger insatsen hos ComeOn.

Rygga ditt spel hos ComeOn (3000kr bonus).

Riskfritt spel på uppåt mot 1000kr – hos Betsson

Betsson erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel uppåt mot 1000kr. Placera 1000kr på ett spel, förlorar du, betalas insatsen tillbaka.
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,80
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll