speltips_skribent

Speltips 13/5: Leipzig – Bayern Munchen

Vi tror att matchen mellan Leipzig och Bayern Munchen har alla förutsättningar till att bli en riktigt underhållande batalj.

Twitter Facebook

Leipzig behöver ett poäng för att säkra andraplatsen, och vi tror att de har en fin chans till att göra detta. Bayern Munchen har redan vunnit Bundesliga och har inte direkt något att spela för. Och givetvis innebär detta att Leipzig har större chans att vinna. De måste plocka minst ett poäng i en av sina två återstående matcher, och första ordentliga försöket lär vi få bevittna här.

Dock är Bayern aldrig enkla att slå, jämför vi spelare för spelare så är Bayern helt överlägsna i det här mötet, man vann dessutom det första mötet mot Leipzig med hela 3-0, och bekräftade verkligen klasskillnaden då. Inför den här matchen är det dock andra förutsättningar, Leipzig spelar på hemmaplan, och behöver plocka poäng, vilket är två oerhört tunga faktorer som talar mer för hemmalaget.

Vi tror åtminstone att det kan bli fartfyllt i den här matchen, Bayern spelar alltid för att vinna och när man inte har något att spela för, så ökar risken till att en 100-procentig fokus inte finns där. Man tar möjligtvis inte den där extra metern som krävs. Leipzig har dessutom en riktigt fin offensiv och lär därför kunna hota Bayern.

Vi tror på en målrik historia, en öppen tillställning med målchanser åt båda håll, och vårt speltips blir därför över 3,0 mål i matchen till fina 2,00 gånger slanten hos SuperLenny, som bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonusInsatsen betalas tillbaka om det blir exakt tre mål i matchen.

Riskfritt spel på uppåt mot 1000kr – hos Betsson

Betsson erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel uppåt mot 1000kr. Placera 1000kr på ett spel, förlorar du, betalas insatsen tillbaka.
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål i matchen
Odds: 2,00
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll