stryktipsforslag och analys

Stryktipset 19/5: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Allt inför Stryktipset vecka 20. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 16:59. Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kr.

VECKANS SPELBOLAG: HÄMTA 1000 KR GRATISSPEL HOS X3000

Twitter Facebook

Full omgång i Premier League här under söndagen och Stryktipset passar då på och flyttar från lördagen, rimligt känner vi och även fotboll från Serie A, La Liga och Ligue 1 hittar in! Supersöndag! Nu ska vi gå i mål här efter en lång säsong och vi har vår rad klar inför helgen, ni hittar den i vanlig ordning här nedanför följt av en stor analys. Stort lycka till!

1 & 2. Veckans bank: Arsenal och Manchester City
3. Veckans skräll: X
8. Veckans drag: Gaffel

allt inför Stryktipset vecka 20 söndag

TILL STRYKTIPSET

1. Arsenal – Everton, 1

Kan bara resultera i en hemmavinst det här mötet och spiken därför också rimlig hela vägen upp till 99%, så är det här på Emirates när Everton entrar på söndag. Everton kan inte ens bli en tabellplacering bättre här. Etta!

2. Manchester City – West Ham, 1

Exakt samma argument som i match nummer ett här och vi slår helt enkelt bara fast att Man City kommer att besegra West Ham enkelt. 4-0? 3-0? Spik!

3. Liverpool – Wolverhampton, 1X

Ett kryss vi bara måste jobba i och med hur valen ser ut i match nummer 1 och 2 och här känns också det mittersta tecknet någonstans rimligt i och med vad Liverpool spelar för här. Inget alls. Förutom från Klopp kanske och det väger väl tungt, men ett kryss är absolut nödvändigt här – dessutom har Liverpool bara vunnit tre av sina nio senaste matcher sett till alla tävlingar. 1X!

4. Brentford – Newcastle, X2

En match som betyder jättemycket för Newcastle och en match som inte betyder någonting för Brentford, rimligt därför att utgå från gästerna här men en halvgardering är på sin plats här då Brentford lirat med ett stort lugn och plockat mycket poäng här på slutet. Inte ett direkt utcheckat gäng det här Brentford, kan på alla sätt och vis störa Newcastle – ett som vi vet bortasvagt Newcastle dessutom. X2 känns dock jättebra.

5. Brighton – Manchester United, 1X2

En match att helgardera känner vi efter Brightons snäppet piggare insatser här under de senaste veckorna, de fixade en poäng mot Newcastle och slog Aston Villa innan det och är såklart även kapabla att besegra Man United. Det är alla som bekant. Däremot ödesmatch för gästerna här vilket tvingar med tecknet till höger, de ser även ut att få tillbaka lite lirare här.

6. Chelsea – Bournemouth, 1

En match Chelsea kommer att vinna här på Stamford Bridge i säsongens sista hemmafight, det är vi helt övertygade om och den känslan är extra stark i och med hur Bournemouth såg ut mot Brentford här närmst. Smith & Co tänker på semester och inte konstigt är det efter en intensiv säsong. Etta!

7. Sheffield United – Tottenham, 2

Svårt att hitta argument som styrker Sheffield-poäng här utan det är bara att spika Spurs och spara på sina tecken, Sheffield har förlorat sex raka matcher inför söndagen och har nu släppt in otroliga 101 mål. Förlorade mot Everton här närmst och mot Forest innan dess. 2/3-0 Spurs? Tvåa!

8. Crystal Palace – Aston Villa, 1 2

En vidöppen fight är känslan i och med Palaces fina form och fina offensiv, de verkligen flyger fram här under Glasner och just Glasner in har resulterat i att de även haft motivationen uppe här i slutomgångarna. Vi vill därför ha med ettan här och ser verkligen Olise och grabbarna vinna här. Däremot måste vi även backa Aston Villa här efter den fina upphämtning mot Liverpool. Fin insats där man var bättre. Gaffeln bra.

9. Luton – Fulham, X2

Vi jobbar mer än gärna procenten till höger här i en på förhand oviss historia men där vi någonstans ser Luton som utcheckade nu, Fulham med förvisso men där har vi i alla fall mer kvalité i truppen och vi tycker Lutons insats mot West Ham här närmst sa väldigt mycket. 3-1-förlust där och det var den matchen man skulle vinna. X2!

10. Burnley – Nottingham, X2

En jäkla smäll här mot Spurs senast för Burnley och den smällen underskattar vi inte, det var deras sista chans i jakten på ett nytt kontrakt och man misslyckades. Måste tagit ordentligt och vi har därför väldigt svårt att se att de ska samla sig här inför. Forest ett lag att backa här när hemmalaget står som favorit. Vi kör på X2.

11. Inter – Lazio, 1X

Trots att Inter varit klara ligavinnare ett tag nu så fortsätter de att plocka poäng och undvika förluster, ser motiverade ut till och med och då är det jättesvårt att gå emot de i en fight mot Lazio – i säsongens sista match på hemmaplan. Slog Frosinone med 5-0 här närmst dessutom. Lazio? Spelar om allt och därför åker även krysset med här men behövs inte mer än så säger vi. 1X heltäckande.

12. Real Betis – Real Sociedad, 1X

Real Betis har verkligen växlat upp här på slutet och här måste man bara lyfta Isco som varit helt outstanding i den grönvita-tröjan den här säsongen. Vilken lirare och Betis har honom att tacka för vad som nu ser ut att bli en fin säsong. Betis numer på en sjätteplats här i La Liga och de klev just om Sociedad här i den senaste ligaomgången. Här drömmöjlighet till att säkra sjätteplatsen. Det tror vi att man gör men krysset är ändå att rekommendera, allt talar för att vi får se en tät fight här.

13. Lille – Nice, X2

Läge att gå emot favoriten här känner vi när ligans bästa försvar kommer på besök till Lille, dessutom är Nice otroligt formstarka och spelar precis som Lille om allt här. Vi ser en väldigt jämn fight framför oss där små marginaler kommer att avgöra. Då känns det bra att välja de högre procentsatserna. X2 här!

TILL SVENSKA SPEL

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet – omsättningsfritt

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 16:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming