stryktipsforslag och analys

Stryktipset 13/1: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher (Jackpot)

Allt inför Stryktipset vecka 2. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher! Spelstopp 15:59. 13 miljoner kr i jackpot!

Marknadens bästa oddsbonusar och bettingbonusar [JAN] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Stryktipset med ett stort fokus på Championship här där hela nio matcher hittar in, blott en från Premier League men där det bjuds på Newcastle – Manchester City, spännande fight som väntar på St James' Park och här räknar vi med att Man City gör jobbet mot ett, får vi slå fast, formsvagt Newcastle.. KdB dessutom tillbaka för gästerna. Resterande tre fighter från League One här! Vi kör väl! Ni hittar i vanlig ordning spelförslag och vår analys här nedanför. Stort lycka till här och som sagt, 13 miljoner i jackpot!

2. Veckans skräll: X
3. Veckans drag: X2
9. Veckans spik: Southampton

stryktipset vecka 2

TILL STRYKTIPSET

1. Newcastle – Manchester City, 2

Ännu under 50% här på Manchester City och därför bara rimligt att spika gästerna, Newcastle har tappat kraft här och kliver fortsatt in i sina möten sargade rent truppmässigt. KdB tillbaka dessutom. Tvåa!

2. Ipswich – Sunderland, 1X

Ipswich studsade äntligen tillbaka här närmst och rimligt därför att tro att de kan komma att vinna igen, ny energi i laget i och med detta och Southampton ligger läskigt nära nu. Vinst gäller. Men krysset ett fint tecken att ha med när hemmalaget agerar klar favorit och tappat mycket poäng.

3. Birmingham – Swansea, X2

Birmingham imponerar inte alls och har inte vunnit en match på väldigt lång tid, fint läge att börja strecka från höger här då Swansea varit klart piggare och streckas lågt. Vi gillar värdet till höger mycket. X2.

4. Cardiff – Leeds, X2

Cardiff hakar på ganska bra här i jakten på kvalplatsen till Premier League men Leeds är bättre och står på 11 pinnar fler, en tydligt skillnad trots allt och formen dessutom bra hos gästerna här. X2 känns jättebra.

5. Huddersfield – Plymouth, 1 2

En fight båda lagen helt klart känner att det är möjligt att vinna här och tvåan superspännande av den anledningen när bottenlaget Huddersfield agerar favorit. Tvåan ska med känner vi, men Plymouth vantrivs samtidigt med spel på bortaplan. Gaffeln här ett fint alternativ.

6. Millwall – Middlesbrough, 1

Millwall har vaknat till liv här på slutet och börjat vinna lite fotbollsmatcher, vi gillar därför spiken här även fastän den är en aning skakig. Men till 44% är den spännande här, onekligen är det så. Sitter den, sitter den väldigt fint.

7. Preston – Bristol City, 1X2

Oklar status på detta Preston här och Bristol har inte alls varit så mycket bättre, två lag som inte mår sådär jättebra och vi skippar därför huvudvärken här och klickar in alla tecken. Vidöppen fight som kan sluta lite hur som helst.

8. Rotherham – Stoke, 1X

Rimligt att gå på hemmaplansfördelen här men absolut att krysset är ett fint komplement, Rotherham må vara tabelljumbo men de har plockat poäng i 9 av 13 hemmamatcher. 1X känns därför mycket bra här – låt er inte luras av tabellen.

9. Southampton – Sheffield W, 1

Veckans bank säger vi och bara rimligt att spika Southampton, hela vägen upp till 75-80%. De är så pass mycket bättre här och har numer bara tre pinnar upp till direktplatsen till PL. Starka här hemma dessutom. Sheffield W ska inte ha en chans.

10. West Bromwich – Blackburn, 1

Detta Blackburn får vi helt enkelt slå fast är en aning hopplösa och vi känner oss därför trygga i spiken här på West Brom, de vinner matcher och är med där uppe och slåss om åtråvärda platser. Det gör längre inte Blackburn som huserar först på en 17:e plats. Sorgliga här i år. Ettan given.

11. Charlton – Peterborough, X2

Det skiljer mycket poäng lagen åt här där vi hittar Peterborough nästintill längst upp i tabellen, de har bara två pinnar upp till direktplatsen till Championship och bör därför även ha en god chans att plocka poäng här. Formen okej och trivs dessutom bra på bortaplan. X2 känns jättebra trots att Charlton agerar värd.

12. Northampton – Wigan, 1X

Northampton före i tabellen här och det är ett stort avstånd ner till Wigan, dessutom trivs Northampton jättebra på hemmaplan där de är ett av ligans starkaste lag. Rent formmässigt sticker även Northampton ut här med två raka vinster. Plockar minst en pinne här hemma. 1X heltäckande säger vi. Tryggt!

13. Shrewsbury – Stevenage, 1X

Shrewsbury bland de åtta främsta i League One-tabellen sett till ”hemma”-tabellen, det säger en del i och med att de sett till totalen ligger först på en 15:e plats. De plockar i princip alla sina poäng här hemma och bör därför även kunna fälla Stevenage som är bra, men absolut kapabla att tappa pinnar – gästerna har förlorat två raka matcher inför det här mötet dessutom. Vi gillar 1X.

TILL SVENSKA SPEL

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet – omsättningsfritt

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming