stryktipsforslag och analys

Stryktipset 11/5: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Allt inför Stryktipset vecka 19. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 15:59. Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kr.

VECKANS SPELBOLAG: HÄMTA 500 KR BONUS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Stryktipset bjuder på en minst sagt härlig kupong här när hela sju matcher från Premier League får på plats men även fotboll från Allsvenskan, Serie A och bland annat La Liga hittar in. Många trevliga fighter där det dessutom bjuds på fina möjligheter, vi har ett par favoriter här som känns skakiga på förhand och det måste vi göra någonting med. Spurs är en favorit som behöver garderas exempelvis, även West Ham känns skakiga just nu och mer om allt det hittar ni längre ner i texten. Det och vårt spelförslag. Lycka till här nu!

3. Veckans drag: 1X2
7. Veckans bank: Everton
8. Veckans skräll: Västerås

allt inför stryktipset vecka 19

TILL STRYKTIPSET

1. Nottingham – Chelsea, 2

Chelsea har varit jättebra i fem raka halvlekar nu och därför känner vi oss även trygga i att gå all in på dem här mot Nottingham, trots spel på bortaplan. Forest må lira om överlevnad, men ett nederlag här innebär ändå att chanserna fortsatt är goda för deras del. Sen ska vi inte glömma att Chelsea vid vinst kan kliva om Newcastle och det är en stor morot här. Top 6 är fullt realistiskt för deras del. Tvåa!

2. Newcastle – Brighton, 1X

En befogad favorit i hemmalaget där vi ser 1X som en heltäckande lösning, Newcastle har vunnit två raka matcher och gjort nio mål vilket alltid stärker ett kollektiv. Dessutom har de mycket att spela för här under avslutningen, agerar tabellsexa och har Chelsea bara två poäng bakom sig. Dessutom fyra pinnar upp till Spurs. Så vi räknar med Newcastle här på St James' Park. Krysset är däremot inte helt dumt, utan att rekommendera då procenten lär sticka iväg lite.

3. Tottenham – Burnley, 1X2

Draget den här veckan blir att jobba Burnley i en helgardering och det är någonting som vi känner är lite av ett måste i och med status på detta Spurs. De förlorar match efter match och Burnley lirar om allt här, lär ryka men det är ännu inte säkert och så länge de har en chans kommer de att ge sitt allt. Formen även den bättre med blott två nederlag på de nio senaste. 1X2 därför en fin lösning här när Spurs kommer att streckas högt – det raka spelet betalar i skrivande stund 1.34x insatsen.

4. West Ham – Luton, X2

West Ham har satt punkt för säsongen och för kapitlet med Moyes som tar slut här alldeles strax, sorgliga att bevittna just nu tycker nog de flesta och vi ser därför även värdet i X2 här när hemmalaget ställs fram som favorit. Luton lirar om allt här, det väger tungt.

5. Wolverhampton – Crystal Palace, 1 2

Spetsigt Crystal Palace här som krossade Man United med 4-0 i måndags, formen jättefin numer under Glasner och det här är en fight de mycket väl kan vinna. Men även förlora är känslan, när Wolves och Palace inte längre har någonting att lira för. Gaffeln blir per automatik mest intressant.

6. Bournemouth – Brentford, 1X

Bournemouth med en 3-0-vinst här hemma senast över Brighton och något liknande bör de ändå kunna ha i sig här, det här är säsongens sista hemmamatch och man lär vilja ge fansen ett fint avslut. Rimligt därför att backa favoriten, men kanske inte hela vägen, i slutändan har de här lagen inget att lira för här och det gör det hela en aning ovisst såklart. Krysset ett bra komplement här.

7. Everton – Sheffield U, 1

Sheffield har gjort det, släppt in 100 mål i Premier League på 36 matcher och samtidigt förlorat 26 fighter, de är ett av historiens sämsta gäng i den här serien och här i de två sista omgångarna ser vi de verkligen torska med 5-0. Everton vinner här, etta.

8. GAIS – Västerås, X2

Logiken säger såklart GAIS här efter vinsten i derbyt och i och med starten de fått i Allsvenskan men Västerås har gjort sig förtjänta av betydligt mer poäng och är bra. Att de kan spela jämnt här och vinna vet vi och vi ser därför möjligheten i X2, GAIS kommer ligga runt 50% här ju närmre spelstopp vi kommer. Om inte en bit över.

9. Milton Keynes Dons – Crawley Town, 1

Playoff-spel till League One där vi helt enkelt går på hemmaplansfördelen, rimligt i dessa kval och den känslan är ännu starkare då MK Dons har varit bra hemma under hela 23/24. De trivs väl här och som om det inte vore nog har de gjort 20 mål på sina 6 senaste matcher här inför. Etta.

10. Napoli – Bologna, X2

Bologna det bättre laget här och de kan även vid vinst i princip säkra CL-spel nästa säsong, bör kunna lösa en pinne här i alla fall då Napoli inte alls på något sätt är på gång, fyra raka utan en vinst lyder facit för deras del och de må ha Europa att lira för, men är en bit efter Lazio där. X2 blir vårt val här, Bologna har totalt sett förlorat fem matcher i Serie A och då måste favoriten (runt 50% på Napoli) helt enkelt fällas här.

11. Villarreal – Sevilla, 1X

Sevilla med fin form här på slutet och de är även obesegrade nu sen ett par veckor tillbaka, men Villarreal borta är en tuff uppgift och här räknar vi med att de får det jobbigt. Blir ingen trea utan 1X heltäckande säger vi, Villarreal slog Rayo med 3-0 här närmst på hemmaplan och har nu vunnit tre av sina fyra senaste matcher på östkusten.

12. Mainz – Dortmund, 1X

Dortmund kan som bäst bli tabellfyra i Bundesliga i år men som bekant är det ingen större skillnad på en femte- och fjärdeplats i och med att tysk fotboll tilldelats fem CL-platser inför nästa säsong. Därför är den här fighten betydligt viktigare för ett Mainz som ligger på kvalplats, tre raka kryss lyder facit för deras del och de har en pinne upp till säker mark. Moroten större för hemmalaget, 1X känns därför ok här i och med att Dortmund dessutom har CL-fotboll i ryggen.

13. Molde – Rosenborg, 1

Molde superfina här hemma med ett bra målsnitt och många vinster och så länge vi inte har en procentsats som sticker iväg här gillar vi spiken, i dagsläget t o m. en låg siffra till vänster säger vi i och med Rosenborgs bortafacit, tre förluster av fyra möjliga här på slutet med cupen inräknat. Etta!

TILL SVENSKA SPEL

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet – omsättningsfritt

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming