speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Sociedad – Alaves 2/1: La Liga entrar 2024

Snabb comeback här från La Liga med tre fighter direkt den 2 januari. Real Sociedad vs Alaves, en av dem tre. Matchstart här vid 19:15.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Real Sociedad klar favorit här inför tisdagens favorit mot Deportivo Alaves och det är ett befogat favoritskap får vi konstatera direkt då Alaves är ett av La Ligas sämre lag. De har som väntat lidit stort här under hösten och infinner sig först på en 16:e plats i tabellen med blott tre poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Så ett okej facit för deras del, så länge de ligger ovanför strecket är det godkänt och det säger en del om förutsättningarna inför den här batlajen,

Real Sociedad bör därför också kunna dra det längsta strået här på hemmaplan, vi räknar med att de gör det och att de till slut vinner en något målsnål fight då Sociedad långt från varit 100-procentiga. De har emellanåt fortsatt jättestora problem i offensiven och har tappat alldeles för mycket poäng på grund av det, nollade här nu i tre raka fighter sett till alla tävlingar och det enda positiva är därmed att de trots detta plockat poäng i alla dessa tre fighter. 0-0, 0-0 & 0-0.

De resultaten sammanfattar lite vad Real Sociedads utmaning är, det gäller att växla upp i offensiv väg och göra det snabbt, så att man inte hamnar efter i jakten på en fjärdeplats. I nuläget har man hela sju pinnar upp till Barca och den positionen, därför är det också bara tre poäng som gäller här på tisdag för det finns även lag som jagar underifrån, vi har Betis tre pinnar bakom och även Getafe går starkt här och har en del fin kvalité i truppen. Vi vet även vad Bordalas gjort tidigare i Getafe så vi stänger inte dörren för de helt, utan konstaterar bara att Real Sociedad nu måste vrida upp saker och ting under våren för att på riktigt vara med där uppe och utmana om CL. Kvalitén finns för det, det råder det inga som helst tvivel om och lite vila här under jul och nyår tror vi har gjort Alguacils mannar väldigt bra, CL-spelet under hösten har tagit på krafterna och vi är snarare imponerade över att man faktiskt lyckats bibehålla en så fin nivå, trots ett så intensivt spelschema. Vi ska inte glömma att Sociedad vann sin CL-grupp före Inter, det säger något om deras förmåga.

Real Sociedad vinner

Traore, Merquelanz, Zakharyan och Barrenetxea är alla fyra otillgängliga för Real Sociedad här på tisdag och det är väl inte helt problemfritt att ha Traore och den sistnämnda out, men absolut att det är en hanterbar situation för Alguacil som har bra uppbackning på de de positionerna. Viktigt är att lagets bästa målskytt är frisk i Oyarzabal och även att Kubo är med här, lagets två bästa offensiva lirare.

Alaves kommer samtidigt till spel utan sin försvarare och lagkapten i Duarte här, han är avstängd i och med ett femte gula här mot Real Madrid inför uppehållet och sedan tidigare saknas även mittbacken Sedlar.

Stor fördel Real Sociedad här alltså, oavsett hur vi än vrider och vänder på det. Alaves har ännu inte vunnit en match på bortaplan och har samtidigt noterats för sex förluster av nio möjliga. Ska helt enkelt inte räcka till här då de dessutom är det laget i La Liga som gjort minst mål på resande fot. Blott fyra stycken. Att Sociedad vinner är vi nog därför alla överens om men vi drar det ett steg längre och klickar alltså in Real Sociedad att vinna mot noll här hos Unibet. Spelet betalar 2.10x insatsen hos speljätten och känns jättebra så här på förhand, hemmalaget bör ha alla möjligheter att vinna tryggt här. 2-0 säger vi.

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Real Sociedad vinner mot noll
Odds: 2.10
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 19:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: