speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Madrid – Cadiz 4/5: Trygg hemmavinst

Real Madrid kan krönas ligamästare på lördag om de slår Cadiz och Barcelona förlorar mot Girona lite senare samma dag. Så kan det mycket väl bli och moroten därför stor för Real Madrid.

RYGGA 1 (-1.5 ASIAN) TILL 1.96 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

Twitter Facebook

Ett dubbelmöte mot Bayern München som såklart stör lite här för Real Madrids del och även det faktum att de har hela 11 poäng ner till Barcelona talar kanske emot dem här då ligaguldet redan är säkrat och de har verkligen råd att vila hela manskapet inför returmötet mot Bayern nästa vecka.

Däremot är motståndet svagt och jobbet ska göras och därför har vi väldigt svårt att se att Real inte ska vinna här på lördag, de står på 26 vinster 33 omgångar in och lirar hemma, det säger väl egentligen allt och ställs här mot ett Cadiz som infinner sig under nedflyttningsstrecket. Ett Cadiz dessutom som är ännu svagare på bortaplan, de har alltså ännu inte registrerat en vinst på bortaplan i La Liga den här säsongen och har samtidigt bara gjort åtta mål, det är den överlägset sämsta siffran i serien och kan jämföras med tabelljumbon Almerias 13 fullträffar.

Så skillnaden är enorm här inför och även fastän man kan argumentera för att Cadiz slåss för sin överlevnad så kommer vi inte från att formen är svag, vi har inte fått se några alls tecken på att de har vaknat till liv utan de fortsätter att tappa poäng och speciellt här på bortaplan alltså. Värt att upprepa här, poängtapp i 16 av 16 bortamatcher för Cadiz del. Real vinner här och gör det tryggt.

Fint värde!

Real Madrid kliver in i lördagens fight numer endast med Alaba out, Courtois sägs göra comeback här och Militao är även han tillbaka sedan tidigare. Så ett i princip helt friskt Real Madrid som kan säkra ett ligaguld, perfekta förutsättningar här.

Cadiz har samtidigt Mere, Mari, Kouame och Luis Hernandez out här med skador och Ousou och Pires är båda i dagsläget ett frågetecken och därmed osäkra till spel, återstår att se ifall de hinner tillbaka här eller inte men oavsett vad, så hade det inte ändrat allt för mycket i vår bedömning.

Vi klickar in Real Madrid (-1.5 asian handicap) och gör det till otroligt fina 1.96x insatsen hos Unibet, på tok för högt här i och med status på Cadiz på bortaplan, Real snittar som bekant dessutom mer än två mål/match här i Madrid och bör i alla fall hänga två här. Sen att Cadiz inte gör några alls mål får det hela att kännas ännu tryggare. 2-0 eller 3-0 Real Madrid säger vi.

RYGGA 1 (-1.5 ASIAN) TILL 1.96 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.96
Bolag: Unibet (500 kr gratisspel)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: