speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Madrid – Almeria 21/1: Kombinationsspel hos Unibet

Real Madrid att vinna tryggt utan att imponera sådär avsevärt mycket, ett utfall vi starkt tror på här när Almeria tittar förbi på Santiago Bernabeu.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Real Madrid med en tung, tung förlorat här närmst i Copa del Rey mot Atletico Madrid och till slut fick alltså lillebror revansch på Real, efter urtåget ur Supercupen. Atletico spelar därmed kvar i Copa del Rey och en titelchans för Real är med andra ord borta, ligan och Champions League är därför vad som är i fokus för Los Blancos här framöver, och extra motiverade lär man kliva in här nu då Real numer har förstaplatsen i sina egna händer – i och med att Girona tappade två pinnar mot just detta Almeria.

Och här hemma, i Madrid och på Santiago Bernabeu har vi verkligen jättesvårt att se att Real ska kunna tappa poäng mot tabelljumbon, Almeria lider stort den här säsongen och har alltså ännu inte vunnit en ligamatch, trots att vi alltså är hela 20 omgångar in. 14 förluster och 6 kryss lyder facit och addera därtill att de bara undvikit ett nederlag vid ett tillfälle här på bortaplan. 10 matcher har resulterat i 9 förluster och 1 kryss. 9-25 lyder målskillnaden.

Stor skillnad här alltså och det är även spelbolagen med på såklart, det finns inget direkt värde på Real Madrid här utan hemmalaget kommer att vinna, och är lite av en garanti här. Så är det. Därmed kan vi kombinera det raka spelet på Real med ett annat och då i alla fall nå upp till fina 1.70x insatsen här hos Unibet, ett bergsäkert spel säger vi som bör sitta med marginal.

Max fyra mål

Vazquez, Alaba, Militao och Courtois är fortsatt Real Madrids fyra enda avbräck och samma förutsättningar råder därför här, som inför de båda fighterna i Supercupen och inför Atletico Madrid-fighten i Copan här senast. Real kommer att ställa fram ett starkt lag och kommer absolut inte underskatta sitt motstånd här, extra vakna i och med förlusten här närmst och det faktum att Almeria plockade en pinne mot Girona.

Truppläget hos gästerna ser helt okej ut får vi slå fast, absolut inte jättebra men okej då Sanca, Baba, Baptistao, Mendes och Puigmal alla missar, tre av dessa fem namn borta på grund av afrikanska mästerskapen och Baptistao är avstängd. Kone dessutom lite av ett frågetecken här – har dock knappt lirat den här säsongen.

Almeria vet vi kommer enbart att fokusera på defensiven här på söndag och jobba hårt hela tiden för att hålla 0-0 i halvtid, en bedrift de ändå kan lyckas med tror vi då Real kan vara en aning trögstartade i och med trippen till Saudiarabien och i och med matchen här senast i torsdags. Därför räknar vi heller inte med att få se något målkalas här inte, ingen kross utan mer än rutinseger från Real Madrid där de helt enkelt säkrar en trygg vinst på hemmaplan. 2-0 eller 3-0. Max 4-0 säger vi och klickar också in Real Madrid & under 4.5 mål här till bergsäkra 1.70x insatsen hos Unibet. Fint värde ändå, det är sällan Real vinner med 5-0 och Almeria ser vi inte göra mål här – Real har bara släppt in 11 mål i La Liga så här långt. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 4.5 mål
Odds: 1.70
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: