speltips tipsmedoss kamil

Speltips Rayo Vallecano – Sevilla 5/2: Omgång 23 går i mål

Sevilla har noterats för blott ett poäng i La Liga sedan den 19 december 2023. Fem matcher, fyra förluster och ett kryss. Ser inte alls bra ut det här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Det går uppenbarligen inte att få ordning på det här Sevilla och även Quique Sánchez Flores ser ut att gå samma öde till mötes som Alonso, Mendilibar och Sampaoli, alla tre sparkade alltså under 2023 och vi har nu väldigt svårt att se att Quique Sánchez Flores sitter kvar längre än till sommaren. Sevilla har alltså bara ett poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket efter 22 spelade omgångar.

Och det ser alltså inte ut att bli bättre för Ramos & Co, ett mörker som bara växer sig allt kompaktare och kompaktare och precis som ingressen antyder är dagsformen alltså allt annat än bra. Sevilla har bara plockat ett poäng här i La Liga sedan den 19 december och har då ställts mot bland annat Osasuna och Alaves – dessutom mot båda på hemmaplan. Tre insläppta mot Alaves alltså, inför sina egna supportrar och det är därför absolut kris som råder här i Sevilla-lägret just nu.

Att välja Sevillas sida här på måndag är såklart därför uteslutet, en skakigare investering får man leta efter men Rayo är samtidigt långt från bra de också, dagsformen är svag (tre förluster av fyra möjliga sett till alla tävlingar) och här hemma har man knappt vunnit en fotbollsmatch den här säsongen. Blott en vinst på tio matcher. Dessutom har Rayo i snitt släppt in 1.80 mål/match här hemma vilket är jättemycket, det får istället målmarknaden att bli intressant här då Sevilla i princip garanterar baklängesmål. De har inte hållit nollan intakt sedan den 19 december och har dessutom släppt in minst ett mål, i 11 av sina 12 senaste fighter. Addera därtill att vi har att göra med ett allt mer desperat Sevilla i jakten på en trepoängare. Det luktar därför mål här och vi ser två lag framför oss som verkligen går för alla tre pinnar i det här mötet.

Mål åt båda håll

Bebe är fortsatt out här för Rayos del om inget mirakel sker då han lirade fotboll för Kap Verde här i afrikanska så sent som i lördags. Vi har därför svårt att se att han ska vara tillbaka här men annars är truppen intakt för Rayo och det innebär i princip bästa möjliga förutsättningar för hemmalaget. Bebe har trots allt bara lirat 128 minuter den här säsongen.

Sevilla kommer samtidigt till spel utan Suso och Ramos här som båda är avstängda, även Gudelj saknas här med en skada och addera därtill att Kouassi är ett frågetecken och osäker till spel. Det innebär alltså att Sevilla kan komma att kliva in här med tre mittbackar out och det talar väl ändå kraftigt för att Rayo gör mål på måndag. Ja, det är bara att slå fast att det inte ser sådär jätteljust ut för Sevilla här rent defensivt men i offensiven välkomnar man däremot tillbaka Youssef En-Nesyri här som lirat för sitt Marocko i afrikanska mästerskapen, en minst sagt välkommen nyhet för Sevilla som verkligen saknat den kvalitén längst upp i banan. Även Lamela ser ut att vara spelredo och likaså Mariano Diaz, det tycker vi starkt talar för att Sevilla gör mål i det här mötet.

BLGM – Ja tycker vi därför om jättemycket här till 1.86x insatsen hos nya expekt, 1-1 eller 2-1 åt något håll säger vi när båda lagen desperat är ute efter att vända på en negativ trend.

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.86
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: