speltips tipsmedoss kamil

Speltips Napoli – Inter 22/1: Titelfight!

Supercoppa Italiana-final i Riyadh, Saudiarabien. Inter stor favorit här och det med all rätt, vi räknar med att de säkrar säsongens första titel här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET

Twitter Facebook

3-0 mot Lazio blev det för Inters del i semifinalen här i Supercoppa Italiana och det är bara att konstatera att man är Italiens bästa fotbollslag just nu, absolut inte enbart grundat i den vinsten men de vinner match efter match nu och gör det på så många olika vis, men allt som oftast alltså väldigt tryggt med ett stort övertag i matcherna.

Inter är minst sagt otroliga just nu, de har vunnit 16 av 20 ligamatcher den här säsongen och har en målskillnad som dessutom lyder 49-10(!). Smått osannolika siffror, 49 mål på 20 matcher och bara 10 insläppta på 20, det förtjänar helt enkelt att hyllas och det bekräftar bara att de är så pass mycket bättre än de andra lagen, Juve förvisso bara två pinnar efter, men där räknar vi med att avståndet är större efter 38 spelade omgångar, för allt talar verkligen för det utfallet just nu.

Napoli? De har vi alltså först 20 poäng efter Inter i en Serie A-tabell, absolut klasskillnad här och visst vann nu Napoli med 3-0 över Fiorentina i semifinalen här i veckan, men här är vi nog alla överens om att det resultatet inte riktigt spelade matchbilden. Det ska i alla fall nämnas, Fiorentina hade mer boll, missade en straff vid 1-0 Napoli och sen på något konstigt sätt slutade det hela 3-0 till Napoli alltså. Napoli gjorde alltså de två sista målen i den 84:e- och 86:e matchminuten, det säger en del i alla fall. Annars vet vi att Napoli lidit stort i Serie A och att de absolut inte är samma Napoli som det från i fjol, 9 vinster har de endast vunnit, av 20 möjliga och addera därtill att de har förlorat hela sju matcher redan. Otroligt blek säsong och de agerar alltså först tabellnia(!). Inter är bättre och ska bara vinna det här mötet, de har färsk rutin från en stor final (CL) och kan här säkra säsongens första titel, det räknar vi med att de gör.

Rakt spel hos No Account Bet

Inter åkte inte på några nya skador mot Lazio här närmst utan har alltså alla spelare tillgängliga här på måndag, förutom Cuadrado. Det är ett otroligt tacksamt läge för Inzaghi och såklart en detalj som starkt talar för att Inter fortsätter att lira fotboll på en bra nivå. Jättetacksamt, att hela tiden kunna forma bästa möjliga lag och samtidigt rotera lite när det behövs, utan att tappa allt för mycket kvalité. En stor anledning till att man faktiskt vunnit 16 av 20 ligamatcher den här säsongen.

För Napolis del ser läget en aning annorlunda ut får vi slå fast, de har Osimhen och Anguissa out här på grund av afrikanska mästerskapen och även deras förstakeeper, Meret är borta på grund av en skada. Natan och Olivera är out sedan tidigare dessutom. Så såklart ett försvagat Napoli här och därför är det bara att konstatera att egentligen allt talar för att Inter drar det längsta strået i Riyadh på måndag. Allt.

Därför en bra idé att klicka in Inter som vinnare här till allt över 1.60x säger vi, klasskillnad trots allt och visst känns 1.64x här hos No Account Bet spontant kanske lite lågt i en final, men absolut att det är en rimlig investering sett till skillnaden. Inter är inte bara ett steg större här i vår värld, mer än så och 1.64x gillar vi därför väldigt mycket. Hos No Account Bet alltså. Lycka till ifall ni hakar på här – fint odds i en dubbel!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.64
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: