speltips tipsmedoss kamil

Speltips Milan – Bologna 27/1: Kombinationsspel hos Casumo

Milan i bra slag inför den här superviktiga fighten mot Bologna. Tufft motstånd, men vi räknar med att Milan löser det till slut.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO

Twitter Facebook

Fyra raka vinster lyder facit för AC Milan här inför lördagens tuffa batalj mot ett annat erkänt solitt lag i Bologna, och det kommer att bli en jobbig uppgift det här, men mycket talar trots allt för att Milan löser det hela här på hemmaplan till slut.

Först och främst har Milan betydligt mer kvalité i truppen, de har en unik förmåga dessutom att vinna matcher under Pioli även fastän man kanske inte skapar tre-fyra 100-procentiga målchanser, utan ett gediget jobb och spets i offensiven brukar kunna bli avgörande – och det bör det därför även här kunna bli.

Bolognas härliga period har även stagnerat en aning, de har tydligt tappat kraft här på slutet och kliver nu in här i lördagens fight med tre raka poängtapp. Förlust här närmst mot Cagliari, urtåg ur Coppa Italia mot Fiorentina innan dess och så blott bara ett kryss mot Genoa hemma och förlust mot Udinese med 3-0. Fyra matcher sett till totalen, utan en vinst och det är en direkt konsekvens av att Bologna gör alldeles för få mål. Där behöver de bli bättre, för det räcker bevisligen inte att vara solida och släppa in få mål. Bologna har bara gjort 23 mål den här säsongen i Serie A, 23 vs Milans 41. Där är skillnaden enorm och det tror vi även fäller avgörandet här på lördag. Det vore bara rimligt.

Kombinationsspel testas

Chukwueze och Bennacer är båda out här för Milan i och med afrikanska mästerskapen men det ska samtidigt nämnas här att Bennacers Algeriet mycket överraskande föll ur redan här i gruppspelet alltså och det bör kunna innebära att han kan komma att vara tillbaka här. De lirade trots allt match i tisdags och rimligtvis bör han därför vara redo här. Ifall han nu fått lämna lägret här direkt efter urtåget. Tomori, Thiaw och Kalulu är alla tre out med skador. Resten av truppen intakt alltså och det innebär att vi kommer att få se Pulisic, Giroud och Leao här i offensiven och det säger vi blir avgörande för utfallet här på lördag.

Bologna kommer till spel utan Oussama El Azzouzi som representerar Marocko i afirkanska och Posch är avstängd här. Saelemaekers, Ndoye, Karlsson och Soumaoro alla fyra skadade och därmed även de out.

Det raka spelet på Milan spännande här därför, samt under 3.5 mål i matchen och vi får alltså mycket fina 2.20x insatsen för kombinationsspelet hos speljätten Casumo, fint värde här i och med att Milan alltså bara släppt in blott fem mål på San Siro den här säsongen. Tar vi dessutom med Bolognas målproduktion i beräkningarna, ja då blir bilden väldigt klar. Vi säger 1-0 Milan här, max 2-0.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.20
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: