speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester City – Burnley 31/1: Stor skillnad

Sju raka vinster lyder facit för Manchester City inför onsdagens fight mot Burnley. De har växlat upp, och vinner här igen. Komfortabel trea är att vänta.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Det är inte alls mycket som talar för att Burnley lyckas stå emot här på Etihad Stadium och ska man leta efter någonting, en enstaka detalj så är det väl ändå att Kompany här återvänder till Etihad, som kanske är en detalj som lite talar för att Burnley lyckas åstadkomma någonting här. Så burkar det kunna vara trots allt, men absolut inte här på onsdag säger vi och slår bara fast att det skiljer ljusår här egentligen när det kommer till allt mellan lagen.

Burnley vet vi har en tuff säsong här i Premier League och vi vet även de högst troligt kommer att lira i Championship nästa säsong, blott 12 pinnar har man alltså samlat på sig på 21 omgångar och agerar nästjumbo med den poängskörden, med sex pinnar upp till säker mark. Everton hittar vi på en 17:e plats och Nottingham Forest samt Palace ovanför, alla de tre lagen håller vi betydligt högre än Burnley och därför ser vi verkligen inte det hända för Burnleys del, dvs att de faktiskt fixar det här till slut.

För ingenting talar för ett sådant utfall just nu, Burnley fortsätter att inte vinna fotbollsmatcher och har bara inkasserat en vinst sedan i början på december månad, mot Fulham. Innan dess slog man Sheffield United och det hela är tydligt i vår värld, att man helt enkelt inte räcker till när svårighetsgraden höjs. Burnley har förlorat 15 av 21 ligamatcher den här säsongen och kommer att förlora en 16:e här, frågan är bara hur stora siffrorna faktiskt blir här på Etihad nu när dessutom Håland är tillbaka. Han lär inte starta men Pep har varit inne på att han lär få några minuter i alla fall, blir det 30, så talar bara det för att City faktiskt vinner det här med minst 3-0.

Odds från asianmarknaden

Akanji ser ut att vara Manchester Citys enda avbräck här inför onsdagens möte och även han är alltså på väg tillbaka och väntas göra comeback här den 5 februari. Så nästintill perfekta förutsättningar för detta City ifall Håland nu finns med på en bänk och därför bör vi rimligtvis kunna räkna med att de faktiskt vinner en åttonde raka fight här. Det måste de trots allt göra i och med hur bra Liverpool ser ut i dagsläget.

För Burnleys del missar definitivt Redmond, Koleosho, Taylor och Beyer det här mötet och så har man även tre frågetecken i form av Berge, Ramsey och Delcroix. De två förstnämnda sägs ha goda chanser att finnas med här i och med att ”bara” sjukdom hållit de borta och Delcroix sägs ha en 50-procentig chans att lira här. Åkt på en smäll.

Med det sagt så är det väl bara att slå fast att allt talar för att City vinner tryggt här på onsdag? Hemmaplansfördelen är en detalj, City har gjort 24 mål på 9 hemmamatcher och ännu inte förlorat ett möte. Formen likaså, City har radat upp sju raka vinster och så skadeläget där Burnley främst lider, i alla fall i detta sammanhang. Vi tror på 3-0 här och klickar därmed även in Man City (-2.5 asian handicap) till godkända 1.86x degen hos Snabbare.

RYGGA VÅRT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2.5 asian handicap)
Odds: 1.86
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: