speltips tipsmedoss kamil

Speltips Mallorca – Girona 24/1: Copa del Rey-kvart

Girona har vunnit 16 av 21 ligamatcher den här säsongen och gjort 51 mål, trots det får vi en bit över dubbla degen för bortavinsten här. Måste testas.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Girona har inte förlorat en fotbollsmatch sedan den 30 september 2023 och har sedan dess vunnit 14 av 17 matcher sett till alla tävlingar, de toppar La Liga-tabellen på ett poäng före Real Madrid och krossade alltså här närmst i helgen Sevilla med 5-1 efter ett hattrick av Dovbyk.

Det snittet sammanfattar lite var detta Girona håller på med den här säsongen och det är bara att konstatera att det är smått osannolikt, Girona bara kör och vinner match efter match och de är även det laget i Spanien som gjort flest mål den här säsongen, åtta mål fler än självaste Real Madrid och elva mål fler än tabelltrean Barcelona.

Otroliga siffror är vad Girona målat upp alltså och här i Copa del Rey har man alltså gjort precis samma sak som i La Liga, vunnit matcher tryggt och gjort väldigt mycket mål. Här närmst tre mot Rayo och i omgången innan det en 2-0-vinst över Elche på bortaplan, oavsett elva man alltså ställt fram, har man bara fortsatt vinna matcher och därför bör man väl ändå rimligtvis ha goda chanser att besegra även Mallorca här på ön? Vi tycker det.

Svårslagna här hemma, men

Bästa möjliga förutsättningar råder i princip rent truppmässigt för både Mallorca och Girona här inför onsdagen då man båda kan ställa fram starkaste möjliga lag här, Mallorca har endast Maffeo out och Girona kommer till spel utan Juanpe, Lopez, Casals och Villa, bara Juanpe av dessa fyra alltså som har minuter i La Liga den här säsongen.

Därför bör vi kunna räkna med att få se bästa möjliga lag från båda sidor, kvartsfinal här trots allt och vi tänker därför att Girona inte riktigt approachar det här mötet på samma sätt som i åttondelen där man valde att vila några gubbar. Utan Mallorca borta är en tuff fight, de har bara förlorat en enstaka fight här i ligaspelet under 23/24 och ska Girona vinna här behöver de vara på topp. Men just det förväntar vi oss av dem nu när de bara är en match från en historisk semifinal här i cupspelet, Real Madrid är dessutom out här och det ökar såklart Gironas chanser att säkra en första titel och därför tänker vi även att Michel går all in.

Girona är därför superspännande tycker vi till 2.25x insatsen hos No Account Bet, Mallorca må vara mycket svårslagna här hemma och de lyckas ofta dra ner på tempot och sätta sin prägel på ön, men Girona är någonting annat den här säsongen och de har unik förmåga att bryta mönster. Det är sällan lag lyckas hålla sig till sin matchbild när de ställs mot detta Girona och därför utgår vi även från att Mallorca får problem med det. Vi kör det raka spelet här, känns mycket bra till 2.25x. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.25
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: