speltips tipsmedoss kamil

Speltips Liverpool – Newcastle 1/1: En fight från Premier League

Speltips, odds och allt inför måndagens fight mellan Liverpool och Newcastle den 1 januari. Matchstart vid 21:00.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Fortsatt en superfin toppstrid vi har att göra med här i Premier League och det är bara att njuta av det, inget Manchester City som stuckit iväg eller tvålagsrace mellan just dem och Liverpool. Utan här skiljer alltså blott – i skrivande stund – två pinnar tabellettan Liverpool och tabellfyran Arsenal åt i tabellen. Underbart!

Och det innebär såklart att Liverpool behöver göra jobbet här mot Newcastle hemma för att behålla förstaplatsen, Man City och Arsenal kliver om Liverpool vid vinst om Klopps gubbar tappar poäng här och det utgår vi från Liverpool inte kommer att tillåta. Man ställs mot ett tufft motstånd men absolut att man är mycket bättre för dagen i och med hur Newcastle sett ut här på slutet, det bör kunna spela en avgörande roll på Anfield på måndag.

För Newcastle är slitna, annorlunda kan vi faktiskt inte se på det utan konstaterar att Champions League tagit ordentligt på krafterna och att de nu först infinner sig på en niondeplats i tabellen. Med 13 pinnar upp till just Liverpool. Skillnaden uppenbar och addera därtill att Newcastle är seriens näst svagaste lag på bortaplan, blott en vinst och sex förluster av nio möjliga. Bara Sheffield United är sämre – Newcastle har alltså samlat på sig blott fem poäng på resande fot. Det är därför svårt att hitta argument som faktiskt talar för att gästerna plockar poäng här på måndag, fortsatt sargade och formen är jättesvag med fem förluster på de sju senaste matcherna. Här närmst föll man alltså mot Forest på hemmaplan med 3-1. Innan dess mot Luton med 1-0. Det ser inte alls bra ut.

Liverpool vinner

Fortsatt ett liknande skadeläge hos Liverpool här inför måndagen som inför senast då Matip, Bajcetic, Robertson, Thiago, Mac Allister och Tsimikas högst troligt är out här, Mac Allister har fortsatt en chans att hinna tillbaka här och resterande namn missar definitivt det här mötet. En hanterbar situation för Liverpool, uppenbarligen är det så och vi har därför inga anledningar som helst att tro att de inte kommer upp i nivå här. Dessutom med en härlig press här i baken om att de fortsatt måste vinna fotbollsmatcher för att behålla sin position i tabellen, sund press och vi litar därför på hemmalaget här.

Newcastle har samtidigt fortsatt en lång lista av avbräck, Tonali, Pope, Murphy, Barnes, Lascelles, Willock, Anderson, Manquillo och Targett är alla out här och visst kan man fortsatt ställa fram ett starkt lag, men uppenbarligen är det ett gäng som inte mår alls bra för tillfället. Slitna och direkt svaga här under de senaste veckorna, och bortafacitet är direkt alarmerande. Det avgör den här bataljen.

Liverpool (-1.5 asian handicap) gillar vi därför skarpt här till 2.16x insatsen hos Snabbare, superfint värde i och med hur Newcastle sett ut här på slutet. Liverpool dessutom pålitliga här på Anfield, har gjort 22 mål på 9 matcher och vunnit 7 av 9 fighter. 2-0 eller 3-1!

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.16
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: