speltips tipsmedoss kamil

Speltips Liverpool – Chelsea 31/1: Spännande fight här

Ett härligt test för ett Chelsea på uppgång här på onsdag, tre raka vinster lyder facit men här höjs ändå svårighetsgraden ett par snäpp. Blir tufft det här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO

Twitter Facebook

Tabellettan Liverpool står fortfarande bara på blott ett nederlag i Premier League den här säsongen och det nederlaget kom dessutom mot Spurs i en match vi nog alla kommer ihåg och dessutom väldigt längesen, den 30 september 2023 – alltså i omgång 7. Ett Liverpool som dessutom vunnit åtta av tio matcher på Anfield och som fortsatt är obesegrade här, med 26 gjorda mål och bara 8 insläppta.

Vi är nog därför alla överens om att uppgiften är stor här för Chelsea, ett Chelsea som såklart fortfarande är långt från på samma nivå som Liverpool, även fastän det sakta men säkert börjar se bättre ut det här för Pochettino. Dessutom ska det nämnas att de bara vunnit en enstaka fight på bortaplan sedan den 6 november 2023, mot Luton. Detta sett till alla tävlingar – de föll mot Middlesbrough dessutom i sin senaste bortafight.

Och även fastän det nu börjat se en aning bättre ut för Chelsea så är det bara att konstatera att motståndet varit någorlunda så enkelt här på slutet, de har ställts mot Villa, Middlesbrough x2, Fulham, Preston, Luton, Palace, Wolves, Newcastle, Sheffield United och Everton här i sina senaste fighter. Därför slår vi bara fast att svårighetsgraden höjs åtminstone två snäpp här på Anfield, ett guldjagande Liverpool som är outstanding just nu trots allt och ett Liverpool som vunnit sex av sina sju senaste fighter samt gjort 20(!) mål.

Liverpool vinner

Liverpool kliver in i onsdagens fight mot Chelsea med Matip, Bajcetic, Thiago, Tsimikas, Salah och Endo out, Endo lirar som bekant asiatiska här och resterande gubbar är skadade (Egypten har åkt ur afrikanska vilket innebär att Salah är tillgänglig så fort han är frisk). Mac Allister är däremot 100% och därför spelredo här igen efter att ha missat mötet mot Norwich i söndags.

För Chelseas del är skadelistan fortsatt lång, Fofana, James, Cucurella, Lavia, Sanchez, Ugochukwu och Jackson är alla borta på grund av den anledningen och så har man även frågetecken på Chalobah, Colwill och Nkunku här, den sistnämnda sägs vara tillbaka och redo här men Colwill och Chalobah lirar högst troligt inte på onsdag.

Så med det sagt så är det svårt att annat än att faktiskt välja tabellettan här på Anfield, vi tänker däremot att Chelsea bör kunna stå upp relativt bra då man varit starka defensivt här på slutet. Absolut att man tagit kliv sett till den aspekten, noll insläppta här närmst mot Aston Villa och bara två insläppta mål på de fem senaste. Här blir det dock tuffare, men vi tror Chelsea i alla fall lyckas hålla nere siffrorna. Sen får de nog det ändå tufft framåt, Liverpool även de riktigt bra bakåt trots allt och de är även det laget som släppt in minst mål i PL den här säsongen. Blott 18 stycken.

Vi gillar därför Liverpool & under 4.5 mål här jättemycket till fina 2.14x insatsen hos Casumo, 2-0, kanske 3-1. Supervärde här! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 4.5 mål
Odds: 2.14
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: