speltips tipsmedoss kamil

Speltips Lecce – Fiorentina 2/2: Halvtidsspel från Italien

Bara ett lag i Serie A har lirat oavgjort fler gånger än detta Lecce och de må vara formsvaga, men det är även Fiorentina som tappat poäng i tre raka omgångar. Jämn fight här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Fiorentina får vi slå fast med en superfin höst här i Serie A fram till ungefär här den 6 januari när man åkte på en överraskande smäll mot Sassuolo och föll, sedan dess har de inkasserat ett kryss och ytterligare en förlust mot Inter på hemmaplan. Däremellan dessutom en 3-0-förlust mot Napoli i Supercupen. Fram till dessa matcher hyllades i princip Fiorentina och ponerar vi här att de hade vunnit två av dessa tre senaste ligafighter så hade de alltså infunnit sig på en fjärdeplats i tabellen, med fyra pinnar ner till närma motstånd.

Det svänger snabbt här i fotbollen och vi hittar Fiorentina numer å en sjundeplats, deras klassiska tabellplacering här i Serie A på något sätt och det är absolut en placering de vill undvika. Fiorentina vill etablera sig längre upp och den chansen finns fortfarande, men då måste man nog slå Lecce här på bortaplan och sen kliva in i nästa omgång och besegra Frosinone. Sex pinnar här, och man är med igen och det är med den inställningen som de kliver in här med.

Däremot är det som sagt en tuff bortafight som väntar här och Fiorentinas senaste matcher väcker onekligen oro och ställer frågan, om de verkligen har det i sig. Lecce har bara förlorat tre matcher på hemmaplan den här säsongen dessutom, de kryssat otroligt ofta och ser vi till Fiorentinas bortafacit så har de en väldigt jämn målskillnad här, 12-11. Vi bör därför kunna utgå från att vi får se en mycket jämn fight här på fredag, Lecce är ute efter alla poäng de kan få efter tre raka nederlag och är disciplinerade här hemma, det är lagen som bekant allt som oftast i den här serien och i och med Fiorentinas form här på slutet, där de blivit nollade i två raka matcher men även nollade i fyra av sina fem senaste, så bör vi kunna få se ett kryss i halvtid här. En match där båda lagen fortsatt upplever svårigheter i offensiven och där vi kliver in i halvtidsvilan med 0-0 på resultattavlan.

Odds tips till 2.06x

Ramadani är out här på fredag för Lecce i och med en avstängning och så har vi ett frågetecken här med på Dermaku, men utöver dessa två namn är truppen intakt och det är positiva förutsättningar här för hemmalaget. Lecce har dessutom, ska nämnas lirat 0-0 i halvtid i tre av sina fem senaste fighter i Serie A.

För Fiorentinas del saknas Kouame som lirar afrikanska för sitt Elfenbenskusten och Ikone är avstängd. Dodo är samtidigt tillbaka i träning men hinner inte tillbaka här. Castovilli out sedan tidigare.

Krysset i halvtid finns till 2.06x insatsen hos Snabbare och blir vårt spel härifrån Via del Mare, Fiorentina med max ett mål i första halvlek (i sina fighter) i sju raka matcher i Serie A, de spelar som sagt i princip alltid jättejämnt och mycket talar för en tillknäppt tillställning här, då tycker vi 2.06x för krysset ser bra ut här hos Snabbare.

RYGGA VÅRT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: X i halvtid
Odds: 2.06
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: