speltips tipsmedoss kamil

Speltips Las Palmas – Barcelona 4/1: Tuff bortamatch

Las Palmas solida och superfina rent defensivt, stabila och pålitliga här hemma dessutom. Barca? Har bara tre vinster av åtta möjliga på bortaplan. Finns anledningar att titta till vänster här när LeoVegas bjussar på supervärde.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS LEOVEGAS 

Twitter Facebook

Barcelona som vi vet med en tuff säsong i ryggen så här långt och även fastän de just infinner sig där uppe, bland de fyra främsta så kommer vi inte från att årets upplaga, så här långt, är lite av ett misslyckande och att de onekligen behöver steppa upp om känslan om att Xavi är rätt man för jobbet ska stärkas. För just nu så bär åtminstone vi på den motsatta känslan och konstaterar att inte en enda lirare i Barcas trupp den här säsongen, tagit ett kliv i rätt riktning och blivit en bättre fotbollsspelare sett till fjolårets säsong. Och det är såklart Xavi ytterst ansvarig för.

Barca här med en fjärdeplats intakt inför omgång 18 alltså och när man nu agerar bortalag på ön här på torsdag så måste vi lyfta just deras bortafacit som en detalj att ta hänsyn till i jakten på ett spel härifrån, uppenbarligen något Barca haft stora problem med under hösten och de har såhär strax halvvägs in på 23/24 fortsatt bara vunnit tre bortamatcher i La Liga. Det är en siffra som sticker ut och som i sin tur talar för att Las Palmas kan komma att få med sig poäng här, Shakhtar, Rayo, Royal Antwerp och Valencia har alla fyra lyckats plocka poäng mot Barca här sedan Barcas senast vinst på bortaplan och det är otroligt tydligt, de har underpresterat kraftigt på resande fot och värdet på Las Palmas är därför tokintressant här inför torsdagen.

Las Palmas är ett otroligt stabilt fotbollslag här på ön, de har bara förlorat en fight här och samtidigt plockat poäng i åtta av nio matcher. Man har dessutom bara släppt in fem mål här, bara Real Madrid och Betis är bättre och det bekräftar ett och annat, en pålitlig defensiv och ett otroligt disciplinerat gäng det här – och absolut ingen tillfällighet heller. Vi är trots allt 18 omgångar in och ser vi just till totalen så är det bara Real Madrid som släppt in färre mål än dem, 15 insläppta på 18 omgångar, det är otroligt imponerande. Vi räknar därför med att Barca stöter på en del problem här, lite av ett mardrömsmotstånd för detta Barca slår vi fast då Las Palmas är ett hårtarbetande kollektiv som ofta är väldigt cyniska. Den typen av motstånd har Barca haft det jobbigt mot.

Dubbelchansen!

Moleiro, Gonzalez och Machin Perez är Las Palmas tre enda avbräck på torsdag och det är bara att slå fast att förutsättningarna därför är superfina, Gonzalez och Machin Perez med noll minuter den här säsongen och Moleiro har bara lirat fem matcher. Alltså ställer Las Palmas fram bästa möjliga här och motivationen vet vi kommer att vara på topp – precis som när man slog Atletico här för ett par veckor sedan.

För Barcas del saknas Pedri, Martinez, Alonso, Gavi och M. ter Stegen, även det ett okej truppläge får vi slå fast då den sistnämnda varit out ett bra tag nu och först är tillbaka här i mars månad. Gavi vet vi samtidigt missar resten av säsongen och Pedri sägs vara tillbaka här i mitten på januari månad.

Med det sagt så konstaterar vi att Las Palmas bör ha väldigt goda chanser att plocka poäng här på torsdag, mycket som talar för att utfallet blir ett sådant och vi måste därför bara testa värdet som LeoVegas ställer fram här. Otroligt generösa med 2.43x insatsen för dubbelchansen 1X i och med hur Barca sett ut på bortaplan den här säsongen – och här under de senaste veckorna. Som sagt, fyra raka poängtapp är facit – efter att ha ställts mot Shakhtar, Rayo, Royal Antwerp och Valencia. 1X! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 2.43
Bolag: LeoVegas (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: