speltips tipsmedoss kamil

Speltips Häcken – Brommapojkarna 15/4: Rakt spel

Speltips, odds och allt inför måndagens möte mellan Häcken och Brommapojkarna den 15 april. Bra värde identifierat. Odds från Unibet.

RYGGA HÄCKEN TILL 1.78 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

Twitter Facebook

Häcken på blott ett poäng här inför omgång 3 och har därför bara tre poäng i sikte när Brommapojkarna tittar förbi på Bravida Arena, en jättefin insats här närmst mot DIF som borde ha resulterat i tre poäng men där Häcken alltså tappade 3-0 till 3-3 inom loppet av bara några minuter. Jättedåligt såklart att falla ihop på det viset, men vi tar istället med oss Häckens 85 minuter från Tele2 och är även övertygade om att de har lärt sig en läxa.

För motståndet här ska Häcken bara besegra, visst har BP inlett piggt och de kom dessutom tillbaka sent mot AIK här närmst vilket alltid boostar ett lag, självförtroendet rimligtvis därför på topp men absolut att det skiljer ett par nivåer mellan dessa två lag ifall båda kommer upp i nivå. Häcken på hemmaplan dessutom och här vet vi att de är starka.

Häcken till 1.78x insatsen tycker vi därför om mycket här hos Unibet, allt över 1.70 känns spontant jättebra. Stor revanschlusta hos Häcken trots allt i och med förlusten mot Mjällby i hemmapremiären och vi kan därför inte se de tappa poäng på nytt. Häcken vann 14 av 15 hemmamatcher i fjol och kommer kanske inte upprepa den bedriften under 2024 men absolut att man kommer att vinna majoriteten av sina matcher här.

2-0 Häcken

Häcken har inte åkt på några nya skador sett till senast utan kan ställa fram exakt samma lag här på måndag som mot Djurgården senast. Vi räknar därför med att få se lirare som Chilufya, Layouni, Lindberg, Gustafsson, Romeo och Rygaard från start.

Samma situation råder i bortalägret här inför, samma manskap som här senast mot AIK och därför bör vi rimligtvis även här kunna utgå från att man ställer fram samma gubbar. Jättebra insats trots allt mot AIK och finns inga som helst anledningar att ändra på någonting.

Däremot tror vi som sagt inte BP räcker till här, de har varit jättebra, det ska de verkligen ha där de skapar mycket och gjort väldigt mycket mål. Men här blir det ändå ett nederlag och 1.78x är ett alldeles för bra odds för att låta bli. BP kommer att tappa fart framöver och motsatsen kommer att ske med BK Häcken. Lycka till!

RYGGA HÄCKEN TILL 1.78 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.78
Bolag: Unibet (500 kr gratisspel)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: