speltips tipsmedoss kamil

Speltips Chelsea – Middlesbrough 23/1: EFL Cup-semi

Speltips, odds och allt inför tisdagens möte mellan Chelsea och Middlesbrough den 23 januari. Matchstart 21:00.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Trots ett stort, stort spelövertag blev Chelsea alltså nollade mot Middlesbrough borta på Riverside Stadium den 9 januari och föll med 1-0, det innebär stor spänning här inför returen på tisdag och det uppskattas såklart alltid. Ett Middlesbrough som kommer att göra allt i sin makt här såklart för att nå en final i EFL Cup, en historisk sådan trots allt och extra stor kväll därför för deras del. Den typen av motstånd är alltid klurig.

Vi tänker därför också att Chelsea mycket väl kan komma att få det lite jobbigt här, allt kommer att handla om ifall de får in en tidig balja eller inte. Löser bara Middlesbrough 0-0 i halvtid, ja då lär spänningen öka och Chelseas nerver likaså, där vill inte hemmalaget hamna utan vi förväntar oss att de trycker på för ett tidigt ledningsmål här direkt från matchstart.

Och i slutändan så talar ändå det mesta för att Chelsea lyckas med bedriften här, att de i alla fall vinner, kanske inte stort eller övertygande, men här på Stamford Bridge har de trots allt börjat vinna fotbollsmatcher och har nu mer exakt vunnit fem av sina sex senaste och förlorat noll. Det talar för trots allt för hemmalaget här, formen är alltså bra och klasskillnaden även den uppenbar när ett Championship-gäng tittar förbi. Därför utgår vi från att Chelsea vinner här till slut också, de slog Fulham här närmst med 1-0 i PL, besegrade Preston med 4-0 här innan det och så har man även en vinst över Palace (2-1) och Sheffield (2-0) här på Stamford Bridge.

Kombinationsspel till 2.30x

Ett fortsatt skadedrabbat Chelsea är vad vi har framför oss här, Fofana, James, Cucurella, Lavia, Nkunku, Sanchez, Ugochukwu och Jackson är alla definitivt out här på tisdag och så missar även högst troligt Chalobah det här mötet. Det kommer vi inte ifrån gör Chelsea en aning sårbara, det fortsatta tunga skadeläget där listan med avbräck i princip har varit 10 spelare lång, under hela säsongen. Det får oss att tvivla på att Chelsea vinner tisdagens fight väldigt enkelt, de slåss på en del fronter och det tar på krafterna såklart.

Middlesbrough kommer samtidigt till spel utan skadade Lenihan, Smith, Latte Lath och Bangura, dessutom missar även Dieng, Silvera och McGree det här mötet då de lirar afrikanska- samt asiatiska mästerskapen.

Med det sagt så tänker vi att gästerna trots ett par avbräck här i alla fall lyckas hålla nere siffrorna här, de är vidare så länge det står 0-0 och vid 1-0 Chelsea är det trots allt förlängning som gäller, det talar inte för ett målkalas utan det enda som faktiskt talar för ett sådant utfall, är om Chelsea har en fantastisk dag här. Det tror vi alltså inte, utan ser mer en 2-0-vinst här framför oss, max 3-0. Chelsea & under 3.5 mål tycker vi därför är ett fint spel härifrån till 2.30x insatsen hos No Account Bet, Chelsea har bara släppt in två mål på sina fem senaste matcher här hemma på Stamford Bridge och vi har därför svårt att se att det blir hela fyra mål här. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.30
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: