speltips tipsmedoss kamil

Speltips Brentford – Nottingham 20/1: Dubbelchansen

Värdet främst till höger här är vår bild, Nottingham är det bättre laget just nu och Brentford-vinsten står alldeles för lågt. Måste utnyttjas här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Brentford kanske mer utvilade här inför lördagens möte mot Nottingham men absolut att även de blev slitna i samband med FA Cupen där även de alltså lirade 120 minuter, precis som Nottingham gjorde dagen efter. 24 timmar mer vila är såklart uppskattat, men här får vi samtidigt inte glömma att titta på hur de båda lagen faktiskt presterat för att bilda oss en uppfattning om var värdet faktiskt är mest intressant här inför lördagen.

Nottingham Forest är det mer välmående fotbollslaget just nu, de går bra och har därför självförtroendet intakt här tillskillnad från detta Brentford, som alltså varit värdelösa under de senaste veckorna. Absolut ingen överdrift att slänga sig ur den typen av ord, utan Brentford kliver in i lördagens fight med fem raka förluster i Premier League och de har dessutom förlorat sex av sina sju senaste sett till alla tävlingar, och heller inte vunnit en fight sedan den 2 december 2023 (mot Luton). Blodrött sett till resultaten, Nottingham är inte riktigt där utan är rent formmässigt jättefina just nu och det bör kunna spela en avgörande roll här. Det får i alla fall värdet till höger att sticka ut tycker vi.

Nottingham Forest har trots allt besegrat Newcastle och Manchester United här i två raka fighter i PL, sex pinnar och fem gjorda mål vilket Forest dessutom följde upp med att göra två mot Blackpool i FA Cupen och sedan ytterligare tre i omspelet mot samma motstånd. Mycket mål framåt men främst vinner de fotbollsmatcher och därför råder det inga som helst tvivel om att stämningen är på topp hos laget inför lördagen. Bra möjlighet därför till att få med sig ytterligare poäng härifrån.

Nästan dubbla degen hos Unibet

Brentford kommer till spel här på lördag utan Henry, Mbeumo, Hickey, Schade, Wissa, Onyeka, Ghoddos och Norgaard, alla dessa definitivt out och det på grund av skada eller afrikanska/asiatiska mästerskapen. Dessutom har vi ett frågetecken på Ajer här men Ivan Toney är som bekant tillbaka och kommer att starta här, det bekräftade Thomas Frank här under fredagen.

Även Nottingham Forest lider av att det liras mästerskap på andra håll i världen, Sangare, Aina, Niakhate, Kouyate, Boly och Aurier är alla out på grund av den anledningen och Felipe samt Awoniyi är skadade. Så två något sargade gäng får vi slå fast men lirare som Elanga, Wood, Gibbs-White och Dominguez, Yates och Danilo är alla med här och det finns de också när Forest slog Man United med 2-1 här i sin senaste PL-fight. Nästan samma gäng kan de alltså ställa fram här på lördag.

Det är tillräckligt av en anledning för oss att faktiskt klicka in X2 här, 1.95x degen betalar Unibet oss för detta och det känns lite väl högt i och med Brentfords fem raka förluster här i PL. Vi kör! 1-1 eller 2-1 Nottingham säger vi och missa absolut inte Unibets härliga deal ifall ni ännu inte har ett konto hos dem, 100 kr freebet, utan omsättningskrav via länken här nere. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.95
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: