speltips tipsmedoss kamil

Speltips Brentford – Manchester City 5/2: Spel till 2.60x hos Bethard

Brentford med mål i sju raka matcher här inför måndagens fight mot Manchester City. Toney även han med som bekant. Nätar här i alla fall?

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD

Twitter Facebook

Brentford med en efterlängtad vinst här närmst på hemmaplan när man besegrade Nottingham Forest med 3-2 i Ivan Toneys comeback. Han nätade i det mötet direkt och gjorde precis samma sak här närmst när Brentford föll mot Spurs med 3-2 på bortaplan. Så trots sju mål för Brentford på de tre senaste fighterna, så har man förlorat två av tre matcher och med den svajiga defensiven så har vi alltså väldigt svårt att se att man ska komma från det här mötet mot City med några som helst poäng.

Däremot bör man som sagt ha goda möjligheter att göra mål i alla fall, Brentford är lite av en målgaranti trots allt och kvalitén finns onekligen i offensiven. Här hemma har man gjort 20 mål den här säsongen och det är en minst sagt fin siffra för ett gäng som infinner sig först på en 15:e plats i tabellen. Alltså nästan ett målsnitt som landar på 2.00 mål/match.

Vi gillar därför också BLGM – Ja här, Man City vet vi alltid gör mål i princip och då förväntas även Håland vara tillbaka från start här, med det sagt så har vi även väldigt svårt att se att Man City inte ska vinna det här mötet. Drömläge här för de trots allt då Arsenal och Liverpool ställs mot varandra här under söndagen, oavsett utfall på Emirates Stadium så räknar vi med att Man City kliver in motiverade här på måndag och visar sig nu Liverpool förlora mot Arsenal, ja då har Man City förstaplatsen i sina egna händer framöver. En stor morot såklart och därför blir även ett kombinationsspel här till höga 2.60x insatsen hos Bethard mycket intressant.

Man City & BLGM – Ja

Rico Henry, Mbeumo, Hickey, Schade, Wissa, Onyeka och Ghoddos är alla fortsatt out här för Brentfords del men Reguilon är i alla fall tillbaka här efter att ha lämnats utanför här mot Spurs senast – tillhör alltså Spurs och fick därför inte lira det mötet.

För Manchester Citys del ser skadeläget samtidigt väldigt bra ut numer, Håland gjorde comeback senast och Akanji är tillbaka här och spelredo, det innebär alltså att Man City har ALLA spelare tillgängliga på måndag. Inga avstängningar heller alltså. Så superfina förutsättningar för detta City som inkasserat åtta(!) raka vinster inför det här mötet, vi kan därför inte annat än att faktiskt välja deras sida här, i kombination med just målspelet.

Man City & BLGM – Ja blir vårt speltips härifrån Brentford Community Stadium, känns superbra så här på förhand då Brentford som sagt garanterar mål här hemma, samtidigt som vi även ska lyfta det faktum att Man City släppt in minst ett mål här i Premier League, i 10 av sina 11(!) senaste fighter. Övertygande siffror som starkt talar för just ovannämnda utfall. 3-1 Man City säger vi och ni hittar oddset hos Bethard!

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 2 & BLGM – Ja
Odds: 2.60
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: