speltips tipsmedoss kamil

Speltips Bologna – Sassuolo 3/2: Allt över 1.70x bra här

Bra värde som ställs fram här hos speljätten Bethard, vi räknar med att Bologna studsar tillbaka när de nu äntligen återvänder hem här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD

Twitter Facebook

Bologna med ett par svaga prestationer här under de senaste veckorna i Serie A men vi är absolut försiktiga med att dra allt för stora slutsatser från dessa fyra raka poängtapp som facit lyder, de stod upp fint mot Milan här närmst på San Siro och fick med sig ett 2-2-resultat där, vilket vi tycker bådar gott inför Sassuolo hemma. Fina förutsättningar i alla fall och viktigt dessutom att Bologna fick näta två gånger i Milano.

Därför också en bra ide att välja Bolognas sida i det här mötet tycker vi, vi håller de absolut högt under Motta och vi alla har nog blivit lite extra förtjusta i det här laget under brassen. Man är otroligt solida och pålitliga och extra mycket så här hemma på Renato Dall'Ara där Bologna alltså vunnit sju av tio möjliga matcher. Addera därtill att de är det laget i Serie A som släppt in minst mål sett till samma ”tabell”, fem insläppta mål alltså på tio matcher och det tycker vi tydligt sammanfattar det här laget styrka, det är sällan lag lyckas göra mål på Renato Dall'Ara och därför har vi även alla anledningar att tro att detta Sassuolo upplever samma problem här.

Dessutom ska det nämnas att Bologna fortsatt ligger bra till i en tabell, förvisso fyra raka poängtapp men absolut att de är med i slaget om till och med Champions League här då de bara har tre poäng upp till Atlanta på en fjärdeplats. Bara ett poäng upp till Fiorentina och Lazio dessutom, och här håller vi faktiskt Bologna som det bättre laget av dessa tre, vi håller Bologna som sett bättre lag än Roma också och vi håller därför Bologna som en av favoriter till att knipa i alla fall en Europa-plats den här säsongen. Så solida har man faktiskt varit och växlar man bara upp lite framöver, ja då är man där efter 38 spelade omgångar.

Sassuolo med en svag säsong

Sassuolo har haft det jobbigt här i Serie A, eller i alla fall mycket jobbigare här i Italiens högstaliga sedan De Zerbi lämnade laget, i fjol slutade man först på en 13:e plats i tabellen och nu finner vi de alltså först på en 15:e plats här med blott ett poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Ett någorlunda så väntat utfall trots allt när en så pass bra tränare med en tydlig spelidé lämnar ett lag, svårt att ta över och det är exakt vad som har skett i det här laget. Sassuolo med blott 5 vinster av 21 möjliga så här långt och addera därtill att de dessutom förlorat fyra av sina fem senaste matcher här inför lördagen. Blott en vinst i Serie A sedan den 26 november alltså.

Ett generöst motstånd säger vi för Bologna när de återvänder hem här efter att ha lirat två raka bortamatcher i Serie A, boostade lär man därför kliva in och detta dessutom med ALLA spelare tillgängliga numer, förutom Soumaoro som fortsatt är out med en knäskada – han har dock inte lirat en minut säsongen 23/24. Så väldigt positiva förutsättningar rent truppmässigt för hemmalaget och som sagt även en fin insats här närmst på San Siro där man undvek ett nederlag, det får det raka spelet på Bologna här till 1.78x insatsen hos Bethard att sticka ut tycker vi.

Mittfälten Henrique är dessutom avstängd här för gästerna och Toljan ser ut att missa det här mötet på grund av en muskelskada. Två superviktiga lirare i detta Sassuolo med 16- respektive 18 matcher i Serie A den här säsongen. Vi säger 2-0 Bologna här på Renato Dall'Ara.

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.78
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: