speltips tipsmedoss kamil

Speltips Atletico Madrid – Real Madrid 18/1: Tung åttondel i copan

Atletico Madrid och Real Madrid ställs mot varandra för en andra gång inom loppet av åtta dagar, 3-3 senast efter fulltid (5-3 Real efter 120) – hur slutar det här i Madrid?

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Real Madrid lyfte som bekant pokalen i Saudi i samband med storvinsten över Barcelona i finalen och årets första titel kunde bärgas hem, detta efter en minst sagt fin insats mot Barca får vi slå fast, en otroligt imponerande sådan som får oss att tro att de har ytterligare en seger i sig här på torsdag. För även fastän förutsättningarna är annorlunda här, så kommer vi inte från att de är det bättre laget här. Mycket bättre till och med.

Atletico kan dock mycket väl orsaka problem för Real Madrid, helt klart är det så och när lagen ställdes mot varandra här i Madrid senast och mer exakt just här på Wanda, så vann Atletico som bekant klar mot Real i september månad. 3-1 slutade det mötet efter två mål av Morata och ett av Griezmann, det är även Real Madrids enda nederlag den här säsongen och det bör ändå stärka Atleticos tro på en vinst här. Så är det.

Det är en tuff bortafight för Real alltså och det kommer vi såklart inte från, oddsen borta hos nya expekt säger en del och de är väl befogade, men här tycker vi ändå oddset på Real är lite väl högt. Atletico har som bekant tappat en del kraft här under de senaste veckorna och det måste vi ta större hänsyn till tycker vi, de infinner sig först på en femteplats i La Liga-tabellen och har redan hunnit förlora fem matcher – bara i ligaspelet alltså. Sju poängtapp på nitton omgångar. Dessutom har de släppt in 12 mål fler än Real Madrid, Real infinner sig alltså även 10 poäng före Atletico och det är en tydlig bekräftelse på hur stor skillnaden faktiskt varit. Real Madrid är betydligt mer pålitliga i dagsläget och har mer kvalité i laget, dessutom är stämningen i laget otroligt bra hos Los Blancos, det är sällan skådad sammanhållning vi ser just nu där alla faktiskt njuter av sin fotboll. Därför en bra idé att faktiskt investera i storebror här när nya expekt nu bjussar på drömvärde.

Allt över 2.30x intressant

Atletico Madrid kommer till spel här på torsdag utan Reinildo, Vitolo och Lemar, även Depay är ett frågetecken här inför och visar han sig hinna bli spelklar här, ja då kommer han ändå bara starta bänk. Griezmann och Morata går givetvis före i dagsläget. Så fortsatt bra förutsättningar för hemmalaget här som inte åkt på några nya skador sett till senast.

Detsamma gäller alltså Real Madrid här som kommer att jobba med samma gubbar som i Supercupen, man har Vazquez, Militao, Courtois och Alaba out sedan tidigare men annars är truppen intakt och vi bör därför kunna räkna med att få se lirare som Lunin, Carvajal, Rudiger, Valverde, Kroos, Bellingham och Vini från start här. Det laget med något större övertag rent mentalt efter vinsten i förlängningen senast, vi räknar därför med att Real orsakar stora problem för Atletico här på torsdag. Barca släppte in fyra mål mot det här gänget här om dagen, hade kunnat bli både fem och sex och det säger allt.

Real Madrid som vinnare här alltså, till otroligt fint 2.45x insatsen hos nya expekt! Alldeles för bra för att låta bli i och med skillnaden i dagsläget. 10(!) pinnar skiljer lagen åt i La Liga, värt att påminna igen. Det går inte att blunda för, Atletico har dessutom bara vunnit två av sina sex senaste fighter, mot Sevilla hemma (La Liga) och mot divison 3-laget Lugo just här i Copa del Reys tidigare runda. Missa heller inte att nya expekt har en ny licens vilket innebär att ALLA, sedan den 5 december här kan hämta hem deras freebet på uppåt mot 1500 kr. Via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.45
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: