speltips tipsmedoss kamil

Speltips Arsenal – Crystal Palace 20/1: Odds från asianmarknaden

13:30-fighten härifrån Premier League där ett utvilat Arsenal entrar handlingarna. Måste studsa tillbaka här, andra alternativ finns inte.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Arsenal med poängtapp i tre raka omgångar här i Premier League och helt plötsligt infinner man sig alltså först på en fjärdeplats i tabellen bakom Villa, City och Liverpool. Spurs dessutom på lika många poäng som Arsenal och ja, det svänger snabbt här i fotbollen och vill Arsenal ha någonting att säga till om i toppstriden så är det rejäl skärpning som gäller här på lördag, och framöver. Vi vet hur bra City brukar vara här under våren och förlorar därför Arsenal mot Palace på lördag, ja då slår i alla fall vi fast att det inte blir något ligaguld den här säsongen heller.

Tre pinnar är helt enkelt det som gäller här från hemmalagets sida och förutsättningarna så här inför får vi konstatera är okej, Arsenal är ordentligt utvilade och har bara lirat en match sedan den 31 december. Den senaste var mot Liverpool i FA Cupen den 7 januari och just den här perioden efter tror vi verkligen har varit jätteskön för Arsenal-spelarna, december månad tog musten ur dem och man har både mentalt och fysiskt nu fått vila upp sig.

Därför bör vi rimligtvis kunna räkna med att Arsenal kommer upp i nivå här hemma mot Crystal Palace, Emirates Stadium är det som gäller här och här har man goda resultat. Sju vinster av tio möjliga lyder facit och så snittar man fler än 2.00 mål/match här, bara en förlust dessutom och i det här läget, kan vi därför inte se de tappa nya poäng. Skillnaden är helt enkelt för stor och Palace är inte sådär jättebra just nu heller.

Vinner med två mål eller fler

Arsenal kommer till spel här på lördag definitivt utan Timber, Vieira, Partey, Elneny och Tomiyasu och Zinchenko samt Jesus är två frågetecken här och därmed osäkra till spel. Den sistnämnda sägs ha små chanser att hinna tillbaka här men Zinchenko bör kunna vara med.

För Crystal Palaces del är Doucoure, Rak-Sakyi, Holding, Ward, Olise och Ayew alla sex med all säkerhet out här vilket innebär att man i alla fall tvingas att göra två byten i en elva sett till den senaste ligafighten mot Brentford. Ayew och Olise out här alltså och Olise är det bara att slå fast är ett jättetungt tapp, han har verkligen fått fart på den här Palace-offensiven under de senaste veckorna.

Ingen Olise i Palace-lägret och så ett utvilat Arsenal som bara behöver vinna här, vi tror det hela resulterar i en trygg hemmavinst och gillar därför också Arsenal (-1.5 asian handicap) till 1.94x insatsen hos nya expekt, spelvärt tycker vi hela vägen ner till 1.90x i och med hur Palace-defensiven sett ut den här säsongen. Absolut inte deras främsta vapen, utan de har släppt in minst ett mål i nio raka PL-fighter här inför. 2-0 eller 3-1? Lycka till, och missa heller inte att nya expekt har en ny licens, vilket innebär att ALLA, sedan den 5 december kan hämta hem deras välkomstbonus (via länken här nedanför).

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.94
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: